Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yeni dizisinden ilk ipucu geldi!

Televizyon ekranlarının çok konuşulan ikilisi Ahmet Kural ve Murat Cemcir yeni dizi ile izleyici karşısına çıkacak. İkilinin yeni dizisi hakkındaki ilk ipucu en sonumda geldi...

Nurşah
08 Ağustos 2018 - 11:13
Magazin

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yeni dizi müjdesini sizlerle paylaşmıştık. Geçtiğimiz aylarda duyurulan ve izleyicinin büyük bir heyecana kapılmasına neden olan ikilinin yeni dizisi ile ilgili ilk açıklama Murat Cemcir'den geldi!

18-08/08/ahmet-kural-murat-cemcir-yeni-dizi-aciklama.jpg

"Komedi türünde bir dizi olacak"

Ahmet Kural ile birlikte yeni bir dizi hazırladıklarına başladıklarını ve ayrılmayacaklarını açıklayan Murat Cemcir, merakla beklenen yeni projelerinin önümüzdeki dizi sezonunda kış aylarında izleyici karşısında olacağını belirtti ve ilk ipucunu da vermekte sakınca görmedi:

"Komedi türünde bir dizi olacak. Bu kez aşklı meşkli değişik tatlı bir şey yazdı Selçuk Aydemir..."

Selçuk Aydemir'in senaryosunu yazacağı sevilen ikilinin merakla beklenen dizi hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin