Athena Gökhan O Ses Türkiye'nin gelecek sezonunda yer almayacak!

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı O Ses Türkiye'nin sevilen jürisi Gökhan Özoğuz yeni sezonda yer almayacak...

Nurşah
08 Ağustos 2018 - 11:29
Magazin

Uzun bir süredir Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı O Ses Türkiye'nin jüri koltuğunda yer alan Gökhan Özoğuz, sevilen programdan ayrıldığını açıkladı... Geçtiğimiz günlerde Beyazıt Öztürk'ün de kadroya katıldığı haberlerinin ardından yaşanan bu ayrılık büyük bir şoka neden oldu! İşte, Athena Gökhan'ın konu ile ilgili yaptığı açıklama...

18-08/08/athena-gokhan-o-ses-turkiye-veda.jpg

Sevilen isim O Ses Türkiye'ye veda ediyor!

Beni çok heyecanlandıran bir proje ile eş zamanlı olarak başlayacak yeni albümün kayıtları ve en önemlisi sizlerle konserlerde daha çok buluşabilmek için bu sene, 5 yıl boyunca keyifle yaptığım O Ses Türkiye’de yer almayacağım. Başta Acun ve Esat olmak üzere tüm Acun Medya ekibine, jürideki arkadaşlarıma ve bana 5 yıl boyunca müzikal olarak büyük deneyim yaşatan yarışmacı dostlarıma teşekkür ediyorum.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin