Erkenci Kuş Can'ın okuduğu kitap hangisi?

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş'ta Can hangi kitabı okuyor? Kitabın konusu ne?

Nurşah
08 Ağustos 2018 - 12:24
Yeni Bölüm

Can ile Sanem'in eğlence dolu aşklarını konu edinen ve Star Tv ekranlarının bu yaza damgasını vuran sevilen romantik komedi dizisi dün akşam yeni bölümü ile izleyici karşısına çıktı... Dün akşam yayınlanan 7. bölümde Can hangi kitabı okuyordu? Konusu ne?

18-08/08/erkenci-kus-can-kitap.jpg

Erkenci Kuş Can'ın okuduğu kitap...

Sevilen oyuncu Can Yaman'ın canlandırdığı Can karakteri izleyiciden büyük bir beğeni toplamaya ve konuşulmaya devam ediyor. Dizinin 7 Ağustos Salı akşamı ekrana gelen 7. bölümünde Can'ın okuduğu kitap da büyük bir merak uyandırdı.

18-08/08/erkenci-kus-kitap.jpg

 

Dünya edebiyatını kasıp kavuran eserlere imzasını atan Franz Kafka'nın Milena'ya Mektuplar adlı kitabının, hem Can'ın hem de Sanem'in en sevdiği kitap olduğunu dün akşamki bölümde öğrendik. Erkenci Kuş dizisinde Can'ın okuduğu kitap, Franz Kafka'nın Prag'da arkadaşları sayesinde tanıştığı Milena'dan öykülerini Çekçe'ye çevirmesini istemesi ve bununla birlikte aralarında başlayan aşkın mektuplarını içeriyor. Edebiyat çevreleri tarafından oldukça büyük övgüler alan kitaptan şu kesit Erkenci Kuş'un dünkü bölümünde Can karakteri tarafından okunmuştu:

Bazen karşılıklı iki kapısı olan bir odamız varmış gibi geliyor. İkimiz de kendi kapımızın kolunu tutuyoruz. Birimiz gözünü kırpsa diğerimiz kendi kapısının ardına kaçıveriyor ve ilki tek söz söylemeye kalksa ikincisi kesinlikle çoktan kapıyı arkasından kilitlemiş ve gözden kaybolmuş oluyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin