Talat Bulut'tan Yasak Elma paylaşımı!

Yasak Elma'nın başrol oyuncusu Talat Bulut'tan diziye devam paylaşımı geldi!

Nurşah
08 Ağustos 2018 - 14:16
Magazin

Talat Bulut'un set çalışanına yönelik tacizde bulunduğu iddialarının ardından Yasak Elma dizisindeki durumu da izleyiciler tarafından büyük bir merak konusu olmuştu. Geçtiğimiz günlerde hakkında açılan soruşturmanın delil yetersizliği nedeni ile kapatılmasının ardından oyuncunun, gelecek sezon da dizide yer alacağı yapımcı Fatih Aksoy tarafından duyurulmuştu...

"Yasak Elma devam..."

 18-08/08/talat-bulut-yasak-elma-devam.jpg

Usta oyuncu Talat Bulut, avukatı Ahmet Avşar'ın geçtiğimiz gün "Kamuoyuna" notu ile halk ile paylaştığı soruşturma sonucunu Instagram hesabı üzerinden takipçileri ile paylaşarak şu cümleleri ekledi ve Yasak Elma dizisinin yeni sezonunda izleyici karşısında olacağının haberini bir de kendi ağzından verdi:

"Bazen ayrılıklarda,özlem duyarsınız,kokusunu hatırlarsınız burnunuzun direği sızlar.Özlemle Merhaba Can'lar. Bu sızıyı azaltan avukatıma teşekkür ederim.''Yasak Elma'' devam..."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin