Kutsi ile Feyza Çıpa ayrıldı mı?

Huzur Sokağı adlı dizide birlikte rol alan Kutsi ile Feyza Çıpa birlikteliğinden hayranlarını şoka uğratacak haber geldi!

Nurşah
08 Ağustos 2018 - 15:00
Magazin

2012 senesinde yayın hayatına başlayan Huzur Sokağı adlı dizide başrolde yer alan Kutsi, yine aynı dizideki rol arkadaşı Feyza Çıpa ile birliktelik yaşıyordu. 2014'ten beri beraber olan ikilinin evlilik haberlerini beklediğimiz şu günlerde, ayrıldıklarına ilişkin söylentiler magazin gündeminde dolaşmaya başladı!

18-08/08/kutsi-feyza-cipa.jpg

Feyza Çıpa ve Kutsi arasındaki ilişkide son noktaya gelindi!

Feyza Çıpa ile bir süredir beraber olan ekranlarının aranan oyuncusu Kutsi'nin ilişkisinde şok gelişme! Oldukça fırtınalı bir ilişki yaşayan Feyza Çıpa ve Kutsi ikilisi, tüm olanlara rağmen yine de birlikteliklerini ayakta tutmaya çalışmıştı. 

Günümüze gelene dek birkaç defa ayrılıp tekrar beraber olan ikiliden en sonunda ayrılık haberi geldi. Aralık ayında nişanlanan çift, evlenmeleri beklenirken sosyal medya hesaplarından birbirlerini silmelerinin ardından ayrılık haberleri ile bugün gündeme geldi... 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin