Ahmet Kural'dan NASA'ya ironik cevap!

Oyuncu Ahmet Kural, astronot arayan NASA'ya imayla cevap verdi.

Merve Mutlu
21 Şubat 2019 - 16:02
Magazin

Geçtiğimiz aylarda ünlü şarkıcı Sıla'ya şiddet uyguladığı gerekçesi ile hakkında yasal işlem başlatılan ve davası hâlâ devam eden Ahmet Kural, bir süredir gündemden uzak durmaya gayret ediyordu. Dizi ve filmlerdeki daimi rol arkadaşı Murat Cemcir ile görüntülenen Kural, NASA'nın genel duyurusuna da cevap verdi.

19-02/21/kural-cemcir.png

Kanal D ekranlarının sevilen magazin programı Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının yaptığı özel haberde konuşan Ahmet Kural, muhabirin sorularını içtenlikle cevapladı. 

Sertap Erenar'ın yer aldığı müzikale giden Murat Cemcir ve Ahmet Kural, yakın zamanda belki de yaz aylarında bir film yapmayı planladıklarını açıkladı. İkilinin birlikte rol aldıkları ve 2019 yılının sonunda vizyona girecek olan "Baba Parası" adlı filmin sohbeti üzerine muhabirin, "Siz hiç baba parası yediniz mi?" sorusunu da cevaplayan Cemcir, "Babada para olmadığı için bizim, hiç yiyemedik yani. Öyle bir şansımız olmadı tabi" derken, Ahmet Kural da, "Memur çocuğuyuz biz ama yani tabi belli bir yaşa kadar yedik." cevabını verdi. Neşeli halleri gözden kaçmayan Kural, ünlü şarkıcı Sıla'yı darp ettiği gerekçesiyle açılan dava ve olay hakkında da konuşmak istemediğini söyledi. 

"Benim mahkemem var gelemem.."

Ünlü ikilinye son olarak NASA'nın Mars'a göndermek için komik birini aradıkları haberi sorulduğunda, Murat Cemcir, "O kadar uzak mesafeye ben tek başıma gidemem. Ahmet gelirse öyle bir şey yaparım ama" cevabını verirken, Ahmet Kural da Sıla ile olan davasına atıfta bulunarak, "Benim mahkemem var gelemem" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin