Kanal D'nin yeni dizisi Yaralı Kuşlar'ın konusu ve oyuncuları!

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan yeni günlük dizi Yaralı Kuşlar'ın tüm oyuncuları ve merak edilenleri sizler için derledik. Detaylar haberimizde.

Merve Mutlu
21 Şubat 2019 - 15:36
Magazin

Stella Film tarafından Kanal D ekranları için hazırlanacak olan Yaralı Kuşlar adlı yeni günlük dizinin çalışmaları devam ederken, oyuncu kadrosu da netleşmeye başladı. Dram türünde olması beklenen Yaralı Kuşlar dizisinin oyuncu kadrosunu sizler için derledik. 

Yaralı Kuşlar dizisinin oyuncuları:

Özgür Özberk, Gizem Arıkan, Elif Erol, Ayşen İnci ve Tuğba Tutuğ gibi isimler, Kanal D ekranlarının yeni günlük dizisinin kadrosunda rol alan oyuncular arasındaki yerlerini aldılar.

Yaralı Kuşlar Özgür Özberk

19-02/21/zgur-ozberk.png

6 Eylül 1974 tarihinde dünyaya gelen Özgür Özberk, kendisi gibi oyuncu olan Özge Özberk'in kardeşidir. Tam ismi Mehmet Özgür Özberk'tir. Elektronik Mühendisliği Bölümü mezunu olan Özgür Özberk, çeşitli kurumlardan tiyatro eğitimleri almıştır. New York HB Studio Acting School ve Digital Film Academy eğitim aldığı yerler arasındadır.

Yaralı Kuşlar Gizem Arıkan

19-02/21/gizem-arikann.png

Gizem Arıkan daha önce Organik Aşk filminde rol almış ve TRT'nin "Aşkın 5 Hali" projesinde de yer alarak adından söz ettirmişti. 

Yaralı Kuşlar Elif Erol

19-02/21/elif-erl.png

Ege Üniversitesi Konservatuar Sahne Sanatları Bölümü mezunudur. Profesyonel dansçı ve oyuncu olarak kariyerini sürdüren Elif Erol en son Şafak Sezer’in başrol oynadığı sinema filmi Ketenpere’de rol almıştır.Elif Erol İzmir Devlet Opera Balesinde çalışmıştır. Profesyonel Bale, Modern Dans, Halk Dansları, Latin dansları ile ilgilenmekte ve vokal, dublaj, seslendirme sanatçısı olarak görev yapmaktadır.

Yaralı Kuşlar Ayşen İnci

19-02/21/aysen-inci.png

1955 yılında dünyaya gelen usta oyuncu Ayşen Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve Cebeci Devlet Konservatuvarı'nı bitirip, Ankara Devlet Konservatuvarı'nda tiyatro yüksek lisansı yapmıştır. İlk dizi oyunculuğunu 1997 yılında Eltiler isimli dizide Nihal karakteri ile gerçekleştirmiştr. Daha sonra Küçük Besleme, Evdeki Yabancı, Üvey Baba, Efsane, Sihirli Annem, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir, AB’nin Yolları Taştan, Beşinci Boyut, Dolunay, Emret Komutanım, O Şimdi Mahkum, Cemile, Daha Neler, Doktorlar, Unutulmayanlar, Başımın Belası, Peri Tozu, Gazi, Aşk Bir Hayal, Çocukluk Günleri, Kavak Yelleri gibi projelerde rol almıştır. Farklı yerlerde tiyatro eğitimi vermekte, film, tiyatro oyunları ve dizi senaryolarının yazarlığını yapmaktadır.

Yaralı Kuşlar Tuğba Tutuğ

19-02/21/tugba-tutu.png

1 Şubat 1992 de İstanbul da doğdu. Haliç Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. İlk oyunculuk deneyimi Adını Sen Koy dizisidir.

Yaralı Kuşlar dizisinin konusu

Kanal D ekranlarında günlük olarak hafta içi yayınlanacak olan Yaralı Kuşlar dizisinin konusu hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmadı ancak dizinin dram türünde olacağı düşünülüyor.

Yaralı Kuşlar dizisi hakkında daha fazla bilgi için sayfamızı takipte kalabilirsiniz.. 

19-02/21/kusl.png

Yaralı Kuşlar dizi ekibi.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin