Ahmet Kural'ın "uyuşturucu kullanmak" suçundan hapsi isteniyor!

Oyuncu Ahmet Kural hakkında şimdi de "uyuşturucu kullanma" suçundan hapsi isteniyor. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
12 Mart 2019 - 16:55
Magazin

Adı son zamanlarda şarkıcı Sıla'ya uyguladığı darp ile anılan ve geçtiğimiz günlerde bu olayla ilgili olarak mahkemesi görülerek yeni duruşması Nisan ayına ertelenen oyuncu Ahmet Kural hakkında, şimdi de uyuşturucu kullanma suçundan hapis cezası isteniyor. 

19-03/12/sila-ahmet.png

Geçtiğimiz yıl aşk yaşayan oyuncu Ahmet Kural ve şarkıcı Sıla arasında, Sıla'nın eski sevgilisi Ahmet Kural'dan şiddet gördüğüne ilişkin açılan dava, ülke gündemine bomba gibi düşmüştü. Ahmet Kural yaşananları "itiş kakış" olarak değerlenirerek darp iddialarını inkar ederken, ünlü şarkıcı Sıla da darp raporu ve tanıkla durumu ispatlamıştı. 

Geçtiğimiz günlerde hakim karşısına çıkan Ahmet Kural'ın daha önce, "Kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak" suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldığı ortaya çıktı. 2009'da uyuşturucu madde bulundurmaktan açılan davada Kural hakkında tedavi ve denetimli serbestlik kararı verildi.

19-03/12/krual.jpg

Takvim'in haberine göre: Oyuncu Ahmet Kural'ın gitmesi gereken tedaviye "yoğun olduğu" gerekçesi ile gitmemesi üzerine, 2014'te Cumhuriyet Savcılığı tarafından tekrar dava açılması istenmişti. Hakkındaki mahkumiyet kararının açıklanmasının, geri bırakılmasına hükmedilen Kural'ın, şarkıcı Sıla'yı darp ettiği kanıtlanırsa Ahmet Kural oldukça zararlı çıkacak ve Kural, 5 yıl içerisinde başka bir suça karıştığı için uyuşturucudan aldığı 10 aylık hapis cezasını yatmak zorunda kalacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin