Once Upon a Time yıldızı Jennifer Morrison yeni dizisini buldu: Under the Bridge

House M.D. ve Once Upon a Time'ın yıldız ismi Jennifer Morrison'ın yeni dizisi Under the Bridge oldu. Under the Bridge dizisinin konusu ne?

Uzunca süre Once Upon a Time'ın (Bir Varmış Bir Yokmuş) Emma Swan'ı olarak izlediğimiz Jennifer Morrison yeni dizisini buldu.

JENNIFER MORRISON "UNDER THE BRIDGE" İLE CBS'E DÖNÜYOR!

Aktris, Mistresses yürütücü yapımcısı Rina Mimoun ve Jerry Bruckheimer TV'nin arkasında olduğu yeni dizi projelerinden "Under the Bridge"in başrolüne getirildi.

UNDER THE BRIDGE NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

CBS kanalının deneme bölümünü sipariş ettiği; Mimoun'un senaryosunu kaleme aldığı Under the Bridge'in hikayesi; kocası ve arkadaşlarıyla birlikte yürüttüğü bir tıbbi uygulamada patlayan skandal sonrasında durumla ilgili gereken pozisyonu alıp hem tıbbi uygulamayı hem evliliğini düzeltmeye çalışan cerrah Caitlin Lanchaster'a (Morrison) odaklanıyor.

19-03/12/morrison.jpg

Kardiyotorasik cerrahi uzmanı olan Caitlin, işinde oldukça becerili, meraklı ve hevesli birisi. Gönüllü olarak kariyerine bir mola veren Caitlin kocasıyla ilgili yaşanan gelişmeler üzerine işe dönmek zorunda kalıyor.

Karaktere hayat veren Morrison televizyon dünyasında özellikle Fox'un House M.D. ve ABC'nin Once Upon a Time dizileriyle biliniyor. CBS'in How I Met Your Mother dizisinde de bir süre gözüken oyuncu projenin resmi dizi onayını alması halinde CBS'e geri dönmüş olacak.

"UNDER THE BRIDGE" OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

David Ajala (Nightflyers, Falling Water), Sarayu Blue (I Feel Bad), Reggie Lee (Grimm) dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

19-03/12/david-ajala.jpg

CBS Television Studios ve Jerry Bruckheimer Television ortak yapımcılığındaki projede Mimoun ile birlikte JBTV'den Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman ve KristieAnne Reed yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Victoria Mahoney'in (I Am the Night) deneme bölümünün yönetmenliğini üstlendiği Under the Bridge'in oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin