‘Aile’ 15. Bölümden ön izleme sahnesi yayınlandı! Devin’in öfkesi giderek büyüyor!

Show TV'nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı Aile’nin heyecanla beklenen yeni bölümünden ön izleme yayınlandı. Peki Aile 14. bölümde neler yaşandı? Aile 15. fragmanı yayınlandı mı? Aile'nin 15. bölümde neler olacak? Aile dizisinin konusu ne? Aile dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Aile dizisi nerede çekiliyor? Aile izle! Aile 14. bölüm izle! Kıvanç Tatlıtuğ kimdir? Serenay Sarıkaya kimdir? Aile reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
09 Ekim 2023 - 13:32
Kültür Sanat

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Aile’nin yarın akşam yayınlanacak bölümünden yeni bir sahne yayınlandı. İlişkilerinde büyük bir çıkmaza giren Aslan ve Devin’in arasında yaşanacaklar merakla beklenirken, Devin’in öfkesi giderek büyüyor.

23-10/09/aile-1.jpg

Aile’ bu hafta temponun giderek yükseleceği heyecan dolu bir bölümle yarın akşam ekrana gelmeye hazırlanıyor. 15. bölümden yayınlanan yeni sahnede Aslan’ın Devin’i bir evde koruma altına aldığı ve dışarı çıkmasına izin vermediği görülüyor. Aslan’ın bu hamlesi karşısında öfkesine hakim olamayan Devin’in “İkimiz de bu evin içindeyken bu evi yakarım!” sözleri dikkat çekerken, Aslan’ın ne yapacağı merakla bekleniyor.

Aile yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin