Aile 16. Bölümde Cihan, Leyla'yı kurtarmaya çalıştı! Soykanların kavgası yangınla bitti!

Show TV'nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı Aile dizisi 16. bölümüyle ekrana geldi. Peki Aile 16. bölümde neler yaşandı? Aile 17. fragmanı yayınlandı mı? Aile'nin 17. bölümde neler olacak? Aile dizisinin konusu ne? Aile dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Aile dizisi nerede çekiliyor? Aile izle! Aile 14. bölüm izle! Kıvanç Tatlıtuğ kimdir? Serenay Sarıkaya kimdir? Aile reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
18 Ekim 2023 - 09:57
Kültür Sanat

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Aile’ dün akşam heyecan dolu anların yaşandığı, çok konuşulan bir bölümle ekrana geldi. Aslan’ın çılgına dönüp çiftlik evini yaktığı final sahnesi soluksuz izlendi. Soykan ailesi için her şey daha karanlık bir hal almaya başlarken, yeni bölümde neler yaşanacağı büyük bir merak konusu oldu.

23-10/18/aile-2.JPG

AİLE 16. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Dün akşam yayınlanan bölümde; açılan soruşturmada Soykanlara büyük bir para cezası kesildi. Bu ceza, ailenin maddi manevi tüm gücünü sarsacak bir tehlikeyken, Aslan’ın bu girdaptan çıkmak için kapısını çaldığı ilk kişi Adana’da yaşayan halası Nedret Soykan oldu. Aslan, halasına marinaya ortak olması için teklif sundu. Nedret ve Hülya’nın yıllardır süren bir düşmanlığı olduğu öğrenilirken, başarılı oyuncu Ayda Aksel’in hayat verdiği Nedret Soykan’ın ‘Aile’de dengeleri değiştireceğinin ilk ipuçları verildi.

23-10/15/aile-5-1697366949.jpg

Diğer yandan Aslan, Leyla’nın suçsuzluğunu ispat etmek için elinden geleni yaptı. Cihan da Leyla’yı kurtarmak için harekete geçerken Aslan, suçu üstlenecek cinayet işlemiş birini buldu ve onun peşine düştü. Aslan ve Cihan, adamı yakalamayı başararak Tolga’nın cinayet suçunu üstlenmesi için onu ikna etti. Aslan, Leyla’nın kurtuluş biletini sağladı ancak Hülya Soykan’ın herkesten gizlediği kötü planları vardı. Kaya ve Zeyno’nun çiftlikten gitmesini istemeyen Hülya, Leyla’dan çocukların velayetini kendisine vermesini istedi.

23-10/15/aile-3-1697366960.jpg

Leyla’nın bunu reddetmesi üzerine koğuştan bir kadınla anlaşarak Leyla’nın içeriden çıkmasını engelleyecek bir kumpas kurdu. Para vererek anlaştığı kadın kendi kendini yaraladı ve bunu Leyla yapmış gibi gösterdi. Tam serbest kalacağı gün bu olayla sarsılan Leyla, gözyaşları içinde masum olduğunu anlatmaya çalışsa da cezaevinden çıkamadı. Tüm olanların sebebinin annesi Hülya olduğunu öğren Aslan öfkeden deliye dönerken finalde Soykan çiftliğini ateşe verdiği anlar bölüme damgasını vurdu. Sahne, dün akşam sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yerini aldı. Oyunculuğuyla övgü yağmuruna tutulan Kıvanç Tatlıtuğ yaklaşık 4 saat boyunca TT listesinde kaldı.

23-10/15/aile-6-1697366972.jpg

Aile’nin Zengin Oyuncu Kadrosuna Yeni İsimler Dahil Oldu!

Aile’nin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde dizinin oyuncu kadrosuna başarılı isimler eklendi. Usta oyuncu Ayda Aksel’i Aslan’ın halası Nedret olarak ilk kez gördüğümüz bölümde Nedret’in oğlu Bedri olarak Alper Çankaya izleyicilerin karşısına çıktı. Mine Kılıç ve Nurcan Eren de Leyla’nın koğuşta beraber kaldığı mahkumlara hayat vererek ‘Aile’nin oyuncu kadrosuna katıldılar.

23-10/18/aile-7.jpg

Aile’ yeni bölümüyle 24 Ekim Salı saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin