Aile’nin heyecanla beklenen 15. Bölümünden 2. Tanıtım yayınlandı!

Show TV'nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı Aile’nin heyecanla beklenen yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Peki Aile 14. bölümde neler yaşandı? Aile 15. fragmanı yayınlandı mı? Aile'nin 15. bölümde neler olacak? Aile dizisinin konusu ne? Aile dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Aile dizisi nerede çekiliyor? Aile izle! Aile 14. bölüm izle! Kıvanç Tatlıtuğ kimdir? Serenay Sarıkaya kimdir? Aile reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
06 Ekim 2023 - 20:28
Kültür Sanat

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı ‘Aile’nin heyecanla beklenen yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Aslan ve Devin arasındaki gerilimin giderek yükseleceği bölümde çarpıcı gelişmeler yaşanacak.

23-10/06/aile-1.JPG 

Sürükleyici hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitleyen ‘Aile’ heyecanın bir an olsun eksik olmayacağı yeni bölümüyle izleyicilerle Salı akşamı buluşacak. Yeni bölüm tanıtımında Devin’i bir evde koruması altına alan Aslan, işler çözülene kadar onun bir yere gitmesine izin vermiyor.

23-10/06/aile-3.JPG

Aslan’ın “Bundan sonra baba da benim, imparator da benim, kral da benim!” sözleri dikkat çekerken Hülya, Devin’e tehditler savuruyor. Cihan ve Serap’ın yakınlaştığı anlar merak uyandırırken, İlyas’ın silahını ateşlemesi “İlyas kimi vurdu?” sorusunu akıllara getiriyor. Devin’in gitmesini engellemeye çalışan Aslan karşısında elinde bir balta ile Devin’i bulurken, ikili arasında neler yaşanacağı şimdiden heyecanla bekleniyor.

23-10/06/aile-5.JPG  

Aile dizisinin özgün senaryosunda Hakan Bonomo imzası yer alırken, yönetmenliğini Ahmet Katıksız ve Gökçen Usta üstleniyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı dizide Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Selin Şekerci, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

23-10/06/aile-4.JPG 

Aile’ yeni bölümüyle Salı saat 20.00’de Show TV’de.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin