AJ and the Queen dizisi Netflix'te başladı! RuPaul'lu dizi hakkında bilinmesi gerekenler!

Drag queen RuPaul'lu Netflix komedisi "AJ and the Queen" başladı. AJ and the Queen konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve fotoğrafları...

RuPaul's Drag Race isimli yarışma programıyla çok sayıda Emmy Ödülü sahibi olan RuPaul ve Michael Patrick King (Sex and the City) ikilisinin yaratıcısı olduğu Netflix komedi dizisi "AJ and the Queen" 10 Ocak 2020 Cuma günü başladı.

"AJ AND THE QUEEN" İLE EĞLENCELİ BİR SERÜVEN!

Külüstür bir karavanla ülkeyi boydan boya gezen drag queen Ruby Red ile 10 yaşındaki sivri dilli davetsiz yolcu AJ'nin beklenmedik bir ikili oluşturmasını konu edinen dizinin ilk sezonu toplam 10 bölümden oluşuyor.

20-01/10/aj-and-the-queen.jpg

AJ and the Queen'in ilk sezon bölümleri "New York", "Pittsburgh", "Columbus", "Louisville", "Mt. Juliet", "Little Rock", "Baton Rouge", "Jackson", "Fort Worth" ve "Dallas" olarak sıralanırken bölümlerin süreleri 47 ile 60 dakika arasında değişiyor.

İzleyiciler hikayenin başında bir devir kapanırken Robert'ın (namıdiğer Ruby Red) yeni bir maceraya hazırlanmasına; genç AJ'in ise Manhattan'ın zorlu sokaklarında hayatta kalmaya çalışmasına tanıklık ediyor.

AJ AND THE QUEEN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

MPK Productions & Warner Bros. Television ortak yapımcılığında hazırlanan AJ and the Queen'in oyuncu kadrosunda RuPaul Charles ve Izzy G'ye Michael-Leon Wooley (Louis), Josh Segarra (Hector), Katerina Tannenbaum (Brianna) ve Tia Carrere (Lady Danger) eşlik ediyorlar.

20-01/10/aj-and-the-queen-posteri.jpg

DİZİNİN 2. SEZONU OLACAK MI?

RuPaul ve Michael Patrick King'in yürütücü yapımcılığını da üstlendikleri dizinin ikinci sezonu hakkında şimdilik bir duyuru yapılmış değil.

"AJ AND THE QUEEN" DİZİSİNDEN KARELER

20-01/10/aj-and-the-queen-foto1.jpg

20-01/10/aj-and-the-queen-foto2.jpg

20-01/10/aj-and-the-queen-foto3.jpg

20-01/10/aj-and-the-queen-foto4.jpg

20-01/10/aj-and-the-queen-foto5.jpg

20-01/10/aj-and-the-queen-foto6.jpg

"AJ and the Queen" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin