Ajda Pekkan, Adana'yı salladı!

Süperstar lakabıyla tanınan Ajda Pekkan, Adana'da 2,5 saat sahnede kalarak unutulmaz bir konsere imza attı.

ozan
12 Kasım 2023 - 11:56
Magazin

Pop müziğinin süperstarı Ajda Pekkan'ın Akdeniz'de Antalya’dan sonra ikinci rotası Adana oldu. Kerkisolfej Organizasyon'un düzenlediği etkinlikte Adana Çukurova Üniversitesi Amfi Tiyatro’da sahne alan Pekkan, kırk beş yıl aradan sonra Adanalı sevenleriyle buluşmanın mutluluğunu yaşadı.

Haftalar öncesinden tüm biletlerin tükendiği konserde mahşeri kalabalığın karşısına Burcu Sedef imzalı beyaz bir kıyafet ile çıkan Ajda Pekkan için  dakikalarca “Beyaz Melek Hoşgeldin” tezahüratları yapıldı.

23-11/12/image00006.jpeg

Eşsiz sahne performansı, muhteşem enerjisi ve büyüleyici yorumuyla söylediği şarkılarla kendisini dinlemeye gelen binlerce sevenine unutulmaz bir akşam yaşatan Pekkan, iki buçuk saat kaldığı sahnede dinleyicilerin yoğun isteği üzerine iki kez sahneye dönerek bir kez daha gönülleri fethetti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin