Ajda Pekkan'ı hangi ünlü isim oynayacak?

Ajda Pekkan'ın hayatının film olacağı duyuruldu. Pekkan'ı kim canlandıracağı ise merak konusuyken iki ünlü ismin adı geçiyordu. Ağırlık ise o isimden yana oldu? Peki Ajda Pekkan'ı kim canlandıracak? Ajda Pekkan'ın filminin adı ne olacak? Ajda Pekkan'ın filminde neler anlatılacak? Ajda Pekkan'ın filmi ne zaman yayınlanacak?

Berfin Sengil
18 Ocak 2024 - 16:45
Magazin

Süperstar lakaplı Ajda Pekkan'ın hayatının film olacağı konuşulurken en çok merak edilen Pekkan'ı canlandıracak isimdi. Serenay Sarıkaya'nın Pekkan'ı canlandıracağı iddia ediliyordu. Ancak Ayça Varlıer ismi de ön plana çıkmaya başladı.

Repertuar da İddiaları Güçlendirdi

Günaydın'da yer alan habere göre, saçları sarıya boyalı olduğu dönemde Ayça Varlıer, Ajda Pekkan'ın gençliğine benzetiliyordu. Varlıer'in sahne repertuvarında da ağırlıklı olarak Pekkan'ın şarkılarını söylemesi ön plana çıkmasına neden oldu.

Şubat Ayında Dönecek

İki yıldır Amerika'da yaşayan Ayça Varlıer'in Şubat ayında ülkeye döneceği ve projenin başlayacağı da iddialar arasında yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin