resim yok
19 Ağustos 2012 - 00:00

 

Duayen yapımcı Türker İnanoğlu'nun rekortmen dizisi Akasya Durağı önümüzdeki ay ekrana veda ediyor. Dizinin bazı oyuncuları 'Bizim Okul' isimli yeni projede rol almaya hazırlanıyor.
 
Kanal D'de ekrana gelen Akasya Durağı'nın ekran macerası son buluyor. İnanoğlu 4 sezondur ekrana gelen dizinin 3 başrol oyuncusunun yanı sıra genç isimlerden oluşan ekibiyle yeni bir proje çekmeye hazırlanıyor. Yeni dizinin adı 'Bizim Okul' Yayın kanalı önümüzdeki günlerde açıklanacak olan Bizim Okul'un kadrosunda Zeki Alasya, Cezmi Baskın ve Levent Ülgen'in yanı sıra akasya Durağı'na sonradan katılan Pınar Aydın, Gazanfer Ündüz ve Mehmet Kurt gibi genç oyuncularda rol alacak. 
 
Yönetmen koltuğunda Yaşar Seriner'in oturacağı diziyi yine 'Akasya Durağı'nı kaleme alan Resul Ertaş yazıyor. 
 
Dizide Zeki Alasya, okul müdürü olarak seyirci karşısına çıkacak. Akasya Durağı'nın gedikli taksicileri Cezmi Baskın ve Levent Ülgen ise yeni dizide bu kez öğretmen olarak karşımza çıkacaklar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin