Akın Akınözü sevgisi trafiği birbirine kattı

Ünlü oyuncu Akın Akınözü'nün yurt dışındaki hayran kitlesi de giderek artıyor. Son olarak Akınözü'nün Ekvador'daki hayranlarından biri Kaderimin Oyunu dizisine yetişmek için kırmızı ışıkta geçince olanlar oldu.

Berfin Sengil
07 Aralık 2023 - 13:31
Magazin

Başrolünde Akın Akınözü'nün yer aldığı projeler yurt dışında yayınlandığı tüm ülkelerde büyük bir ilgi ve beğeni topluyor. Başta Amerika olmak üzere Latin Amerika ülkelerinde Akın Akınözü etkisi bitmiyor.

Kırmızı Işıkta Geçtin

Güney Amerika ülkesi olan Ekvador'da bir adam 'Kaderimin Oyunu' yayınlandığı saate yetişmek için hız yapıp kırmızı ışıkta geçince trafik polisleri tarafından durduruldu.

Savunması Şaşırttı

"Kaderimin Oyunu diye bir Türk dizisi var ve ona yetişmek zorundayım bırakın gideyim" diyen adamın videosu ülkede bir gecede 1 milyon izlenme ve beğeni alarak rekor kırdı.

Akın Akınözü fanının trafik polisine vermiş olduğu savunma karşısında şaşkına dönen trafik görevlisi kendi sosyal medya hesabında görüntüleri yayınlandı.Yayınlanan video 1 milyondan fazla izlenme sayısına ulaştı.

Ekvador'da saat 20.30'da yayınlanan 'Kaderimin Oyunu' fanatiklerinin erkenden evine gittiği ve dizinin yayınlandığı saatlerde dışarıda kimselerin kalmadığı belirtildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin