Akın Akınözü'nün yarım kalmış hikayesi ne?

Geçtiğimiz günlerde kralın davetiyle Suudi Arabistan'da bir organizyona davet edilen oyuncu Akın Akınözü, ülkenin kanallarından birine verdiği röportajda yeni dizi projesini anlattı. Akın Akınözü, daha önce kendisiyle çalıştığı yönetmen Zeynep Günay ile yarım kalan projelerinden bahsetti.

ozan
10 Kasım 2023 - 10:54
Magazin

O3 Medya ile yağptığı anlaşmayla gündeme gelen oyuncu Akın Akınözü, Suudi Arabistan'daki organizasyonda yabancı hayranlarıyla bir araya geldi. Yurt dışı basınının sorularını yanıtlayan Akınözü, katıldığı programda Türkiye'de yayınlanacak yeni projelerinden de söz açtı.

"Aile Albümü" isimli diziyle ekranlara dönmeye hazırlanan Akın Akınözü, ilk projesinde kendisine kapı açtığını söylediği yönetmen Zeynep Günay ile çalışmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

23-11/10/1-2.png

Akınözü şunları söyledi:

"Yeni projemin yönetmeni Zeynep Günay. Bana ilk projemin kapılarını açan oydu ve onunla tamamlanmamış bir hikayemiz olduğunu hissettik. Yeni projeyle bunu tamamlayalım dedik. İçinde romantizm ve dram var. Bu en iyi yaptığımız şey"

23-11/10/1-1.png

Oyuncu Akınözü, "Aile Albümü" isimli dizide Kılıç karakterini canlandıracak. Serkan Yörük'ün senaristliğini, Zeynep Günay'ın yönetmenliğini üstlendiği dizide Akınözü'nün partneri ise Aslıhan Malbora olacak. Dizinin hazırlık sürecinin henüz tamamlanmadığı, ancak hızla devam eden bir sürecin olduğu ifade ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin