Afra Saraçoğlu'nun yeni reklam filmi yayınlandı

Yalı Çapkını dizisinin sevilen oyuncusu Afra Saraçoğlu, reklam filmlerinde yer almaya devam ediyor. Saraçoğlu son olarak bir saç bakım markasının yüzü oldu ve ilgili reklam 9 Kasım akşamı yayınlandı.

ozan
10 Kasım 2023 - 10:51
Magazin

Şimdilerde Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu'nun yer aldığı reklam filmi geçtiğimiz akşam ekranlardaki yerini aldı. Saç bakım markası Elidor'un yeniden marka yüzü olan Afra Saraçoğlu, reklam filminde markanın yeni ürününü tanıttı.

23-11/10/afra-saracoglu-2.png

Reklam filmine göre kızlar buluşmasına hazırlanırken saçlarını şekillendirmekte zorlanan Saraçoğlu, arkadaşları sayesinde markanın yeni ürünüyle tanışıyor. Saçlarına bu ürünü nasıl uygulaması gerektiği hakkındaki detaylar da peşi sıra geliyor.

23-11/10/afra-saracoglu-3-1699602328.png

Reklam filminde pembeler içinde gördüğümüz Afra Saraçoğlu, ürünü kullandıktan sonra o bilindik ipeksi saçlarına kavuşuyor ve yüzü gülüyor. 

23-11/10/afra-saracoglu-5-1699602392.png

Afra Saraçoğlu'nun yer aldığı reklam filminnin sonunda güzel oyuncunun uzun ve bakımlı saçlarını savurduğunu, seyircilere gülümseyerek göz kırptığını görüyoruz.

Afra Saraçoğlu'nun yeni reklam filmi için tıklayınız:

https://www.youtube.com/watch?v=kQkaafskh0Q 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin