Al Sancak'ın 6. Bölümüne Yüzbaşı Atilla'nın şehit düştüğü sahne damgasını vurdu!

TRT'nin başrollerinde Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan’ın yer aldığı Al Sancak dizisi 6. bölümüyle ekrana geldi Peki Al Sancak dizisinin 6. bölümde neler oldu? Al Sancak dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Al Sancak dizisinin konusu ne? Al Sancak dizisi nerede çekiliyor? Al Sancak dizisi 7. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Uğur Güneş kimdir? Al Sancak 7. Bölümde neler olacak? Al Sancak reytinglerde kaçıncı oldu? Al Sancak 6. Bölüm izle!

Volkan Usta
10 Mart 2023 - 12:00
Kültür Sanat

Al Sancak , TRT 1 ekranındaki altıncı bölümüyle nefesleri keserken, #ŞehitlerÖlmez etiketiyle sosyal medyada çok konuşuldu.

23-03/10/gkc03179.JPG

23-03/10/can01176.jpg

Al Sancak’ın 6. bölümünde neler oldu?

Ali, Kosova’dan yaralı dönen Nadia’yı ihtimamla iyileştirmeye çalıştı. Diğer yandan da ondan Mithat Sargon ve Ahtapot yapılanmasıyla ilgili bilgi almak istedi. Sacit Komutan’ın Nadia’ya olan güveni zedelenmiş olsa da Ali her şeye rağmen canını tim için ortaya koyan Nadia’yı savundu. Tuzağa düşüp açığa çıkan Nadia ise yeni bir hamlede bulunarak kartları açık oynamaya karar vererek Mithat’ı yüzleşmeye davet etti.

23-03/10/gkc08178.JPG

Ali, Atilla’nın şehit düştüğü operasyonu ayrıntılarıyla hatırlamaya çalıştığında zihninde katilin bulanık silueti, kalbinde Atilla’nın hatırası vardı. Sedef ise savcının Mithat’ı salıvermek için dayandığı hukuki boşluğu tespit etti ve kararlılıkla üzerine gitti. Savcı, Ahtapot tarafından köşeye sıkıştırıldı.

23-03/10/can02970.jpg

Ahtapot, dağılan itibarını toparlamak için Mithat’ın kumandasında büyük bir eylem planladı. Tunuslu öğrenci Ömer El Hattat’ı kullanarak bölgesel mezhep savaşlarını tetiklemeyi ve yeni petrol kuyularını ele geçirmeyi hedeflediler. Plan adım adım uygulamaya koyuldu. Saatler Cuma namazı vaktine kuruldu. Pençe Timi, binlerce masumun ölümüyle sonuçlanacak saldırıyı bertaraf etmek için yola çıktı. Pençe Timi, operasyonda başarılı olabilecek midir?

Al Sancak yeni bölümleriyle her perşembe saat 20.00'de TRT1'de...

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin