Al Sancak’ın Sacit’i Cem Kurtoğlu ve Hüseyin’i Çağlar Sayın'dan dizi hakkında samimi açıklamalar!

Güçlü prodüksiyonu, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan, sezonun en iddialı yapımı ‘Al Sancak’ın Sacit’i Cem Kurtoğlu ve Hüseyin’i Çağlar Sayın dizi hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Al Sancak konusu ne? Al Sancak hangi kanalda? Al Sancak hangi gün? Cem Kurtoğlu kimdir? Çağlar Sayın kimdir?

Volkan Usta
28 Mart 2023 - 10:27
Kültür Sanat

Güçlü prodüksiyonu, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşan, sezonun çok konuşulan yapımı ‘Al Sancak’ın Sacit’i Cem Kurtoğlu ve Hüseyin’i Çağlar Sayın dizi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

23-03/28/cem-kurtoglu-3.JPG

İLGİLİ İÇERİK

“Sacit; sert mizaçlı, babacan ve liyakatli bir komutan”

Al Sancak’ın Sacit’i, usta oyuncu Cem Kurtoğlu karakteri hakkında “Tümgeneral Sacit Korkmaz; sert mizacının arkasında baba şefkati olan ve varlığını her zaman timinin yanında hissettiren bir komutan. Timini her daim destekleyen, savunan, güç veren bir komutan. Evlatlarını bir operasyona gönderirken içi kıyılıyor, bunun ağırlığı altında eziliyor ama belli etmiyor. Soğuğun en alasını, sıcağın en fenasını, barut kokusunu, çatışmayı, sıkışmışlığı, acıyı, eziyeti çok iyi biliyor. O; timi ayakta tutan, diri olmalarını sağlayan, bu konuma atanmış en liyakatli kişi. Her personeli, onun emir komutasında çalışmaktan onur duyar.” şeklinde konuştu.

23-03/28/cem-kurtoglu-4.png

“Askerlerin yaşamlarını ve davranışlarını biliyorum”

Al Sancak dizisinde Özel Kuvvetler Komutanı Sacit Korkmaz’ı canlandıran Cem Kurtoğlu, karakterine hazırlık sürecini “Çok sayıda rütbeli asker tanıdığım ve dostum olduğu için asker yaşam ve davranışlarını biliyorum. Görüşlerimi, karakter analiziyle birleştirerek çalışma sürecim devam ediyor.” sözleriyle anlattı.

23-03/28/cem-kurtoglu-1.jpg

Al Sancak projesi bir ilki gerçekleştirdi”

Öncelikle dizimiz Türk televizyon tarihinde bir ilki gerçekleştirdi. Al Sancak; hem ülkemiz insanına hem de tüm dünyaya TSK’nin bugünkü gücünü, hikayesel bir dille anlatıyor. Böyle bir projenin hem ülkemizin hem de dünyanın içinde bulunduğu sıkıntılı dönemlerde son derece gerekli ve önemli olduğu inancındayım. Ülkem adına böyle bir projede önemli bir karaktere can vermeye çalıştığım için hem çok mutluyum hem de çok gururluyum.

İLGİLİ İÇERİK

23-03/28/aglar-sayin-1.JPG

“Hüseyin’in üst düzey bir zekası var”

Dizide Pençe Timi’nin keskin nişancısı Hüseyin’e hayat veren başarılı oyuncu Çağlar Sayın ise karakterini şu sözlerle anlattı: “Hüseyin’in Çok üst düzey bir matematik zekası ve geometri bilgisi var. Rüzgarı, nemi, mesafeyi, hatta dünyanın dönüş hızını dahi göz önünde bulundurup bunları anında hesaplayıp devresi Bora’nın doğru bir atış yapmasını sağlıyor. Çok haneli sayıları kafasından çok hızlı bir şekilde toplayıp, çarpabiliyor. Analitik düşünen fakat duygularını da saklamayan oldukça doğrucu, vicdanlı ve sessiz bir karaktere sahip.”

23-03/28/aglar-sayin-2.JPG

“Eğitimlerimizden büyük keyif aldık”

Diziye hazırlık sürecinde çok keyifli zamanlar geçirdiğini belirten Sayın; “Taktik, arazi ve silah eğitimleri aldık. Zaman zaman yorulduk ama her bir dakikasında büyük keyif aldığımıza inanıyorum.” dedi.

23-03/28/aglar-sayin-3.JPG

“Vatan sevgisini vurgulayan büyük bir prodüksiyon”

Al Sancak’ta rol aldığı için gururlu olduğunu söyleyen Sayın,Al Sancak; her şeyden önce birlik ve beraberliğin değerini, vatan sevgisini vurgulayan çok büyük bir prodüksiyon.” dedi.

Al Sancak her perşembe saat 20.00'de TRT 1'de...

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin