Alan Ball'un HBO için hazırladığı yeni dizinin oyuncu kadrosu genişliyor!

Alan Ball'un yine HBO kanalı için hazırladığı henüz ismi netleşmeyen yeni dizisinin oyuncu kadrosu genişliyor.

Volkan Küçükel
30 Eylül 2017 - 23:50
Gündem

Six Feet Under ve True Blood gibi unutulmaz dizileri ekranlara kazandıran Alan Ball'un yine HBO kanalı için hazırladığı henüz ismi netleşmeyen yeni dramasının oyuncu kadrosu genişliyor.

Necar Zadegan (Girlfriends' Guide to Divorce) dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan en yeni isim oldu.

DİZİNİN KONUSU

Tim Robbins ve Holly Hunter'i buluşturan ve senaryosu Alan Ball tarafından kaleme alınan yapımın hikayesine kısaca bakacak olursak;

Dizi; üçü Vietnam (Raymond Lee), Somali (Jerrika Hinton) ve Kolombiya'dan (Daniel Zovatto) evlatlık olarak edinilen, biri ise kendi biyolojik çocukları (Sosie Bacon) olmak üzere toplam dört çocuğa sahip orta yaşlı bir çifti (felsefe profesörü Greg Bishop; Robbins ve avukat eşi Audrey; Hunter) ve çok ırklı çağdaş ailesini hikayesinin merkezine alıyor.

17-10/01/timrobbins.jpg

Görünüşte mükemmel ve ilerici gözüken bu aile perde arkasında derin çatlaklar barındırmaktadır. Ayrıca ailedeki çocuklardan birisi başkalarının göremediği şeyleri görmeye başlar. Bu bir akıl hastalığı mıdır yoksa başka bir şey mi?

ZADEGAN'IN ROLÜNÜN DETAYLARI

Necar Zadegan dizide Layla Shokrani karakterine hayat verecek. Tekrar eden bir şekilde hikayede görünecek karakterle ilgili şimdilik detay verilmiş değil.

17-10/01/necar-zadegan.jpg

Şu sıralar Bravo'nun Girlfriends' Guide to Divorce dizisinde Leila karakteriyle karşımıza çıkan aktris ayrıca TNT'nin askıya aldığı Let the Right One In'in pilot bölümüne ismini yazdırmıştı. Masters of Sex, Legends ve The Fosters oyuncunun yakın geçmişte konuk oyuncu olarak yer aldığı diziler arasında bulunuyor.

İlk sezonu 10 bölümden oluşacak dizinin oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları devam ediyor.

17-10/01/hbo-tca.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin