Ali Atay ve Hazal Kaya'nın düğün tarihi belli oldu! İşte davetiyeleri!

Oyuncu Ali Atay ve Hazal Kaya, uzun süren birlikteliklerini resmiyete dökmeye karar verdiler. Ünlü çiftin düğün günleri belli oldu.


07 Ocak 2019 - 09:51
Magazin

Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı efsane Mecnun karakteri ile gönüllere taht kuran Ali Atay ve Aşk-ı Memnu dizisindeki Nihal Ziyagil karakteri ile kariyerinin zirvesini gören, şimdilerde de Bizim Hikaye dizisinde Filiz karakterini canlandıran Hazal Kaya evleniyor. 

Ünlü çift, yaklaşık 5 yıldır devam eden ilişkilerini resmiyete dökerek dünya evine girmeye karar verdiler ve düğün için gün sayıyorlar.

Oyuncu Hazal Kaya ve yine oyuncu olan Ali Atay'ın bulunan davetiyelerine göre ünlü çift 6 Şubat 2019 tarihinde dünyaevine girecekler. Saat 19.30'da kokteyl ile başlayacak olan düğün, 21.00'da nikah ile devam edecek ve 21.30'da başlayacak olan yemek organizasyonu ile sona erecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin