Ali Atay'dan açıklama! Ölümlü Dünya dizi mi oluyor?

Ölümlü Dünya'nın yönetmeni Ali Atay yaptığı röportajda gişe rekoru kıran filmle ilgili açıklamalarda bulundu. Atay, Ölümlü Dünya'nın dizi olmasına sıcak bakıyor mu? Ölümlü Dünya'nın dizisi çekilecek mi? Ölümlü Dünya'nın dizisi mi geliyor? Ölümlü Dünya 2 ne zaman vizyona girecek? Ölümlü Dünya'nın konusu ne? Ölümlü Dünya dizisinin oyuncuları kimler? Ölümlü Dünya dizisi hangi platformda yayınlanacak?

Aralık ayında vizyona giren ve gişe rekoruna da imza atan "Ölümlü Dünya 2"nin başarısını filmin yönetmeni Ali Atay değerlendirdi. Senaryosu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’ye ait olan komedi filminin devamının gelip gelmeyeceğini de açıkladı.

Kıyamadık, İkinciyi Çektik

Birsen Altuntaş’ın Youtube kanalına konuşan Ali Atay, filmin devamını çekmeyi düşünmediklerini belirtti. Atay ayrıca şunları söyledi:

"Ölümlü Dünya filminin üçüncüsünün geleceğini sanmıyorum. Şimdi başka bir şeyler yapmak istiyorum. Bence devamının olmaması gerekiyor. Hatta birinci filmin sonunda bütün karakterler ölüyordu. Hepsini bayağı kıyımdan geçiriyorduk. Ama ölürken bile çok sinir bozucu anlar vardı. Sonra kıyamadık"

Dizisini Yapabilirim

Ali Atay filmin devamı olmasa da başka bir müjde verdi. Oyuncu ve yönetmen Atay şu ifadeleri kullandı:

"Mesela 100 dakika 110 dakikaya o karakterlerin o hikayenin sıkışması benim hoşuma gitmiyor. Daha uzun uzun anlatmak istiyorum hepsini. Daha fazla hikayesini anlatmak istiyorum. Ölümlü Dünya’nın devamını dizi olarak yapabilirim."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin