Ali Atay'la evlenecek olan Bizim Hikaye'nin Filiz'i Hazal Kaya kına gecesi yaptı!

Yaklaşık 5 yıldır beraber olan Ali Atay ve Hazal Kaya'nın düğün hazırlıkları devam ediyor.


31 Ocak 2019 - 11:11
Magazin

Takipçilerinin hâlâ severek tekrarlarını izlediği fenomen dizi Leyla ile Mecnun adlı dizide Mecnun karakterini canlandırarak büyük kitlelere ulaşan ve uzun zamandır projelerde yer almayan Ali Atay ile yıldızı Aşk-ı Memnu adlı dizide canlandırdığı Nihal karakteri ile yükselen ve şimdilerde Bizim Hikaye dizisinde Filiz karakterini canlandıran Hazal Kaya'nın düğün hazırlıkları devam ediyor. 

Yaklaşık 5 yıldır devam eden ilişkilerini resmiyete dökmek isteyen ünlü çiftin 6 Şubat'ta nikah masasına oturacağı, paylaşılan düğün davetiyeleri ile açıklanmıştı. Hazal Kaya arkadaşları ile bekarlığa veda partisi yaparken Ali Atay ise gündeme gelmemişti.

Evde düzenlenen Hazal Kaya'nın kına gecesine, güzel oyuncunun yakın arkadaşları katıldı. Misafirler tarafından paylaşılan görüntülerle haberdar olunan bu gecenin oldukça eğlenceli olduğu görüldü.

Hazal Kaya'nın kına gecesinden görüntüler:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin