Ali Burak Ceylan Doğu dünyasında "En İyi Genç Oyuncu" seçildi!

Başarılı oyuncu Ali Burak Ceylan Beyrut'ta düzenlenen ödül töreninde "En İyi Genç Oyuncu" seçildi. İşte detaylar..

Merve Mutlu
20 Mart 2019 - 10:07
Magazin

Daha önce Kara Sevda ve Kalp Atışı dizilerinde başarıyla rol alan oyuncu Ali Burak Ceylan, Beyrut'ta düzenlenen Crystal Award 2019 ödül töreninde, Doğu dünyasının En İyi Genç Oyuncusu Ödülü'ne layık görüldü.

19-03/20/burak-ceylan.jpg

Atv ekranlarına yeni sezon için hazırlanan Ali ve Sevda dizisinde, Keremcem'in canlandıracağı Ali karakterinin Pilot olan kardeşini canlandıracak olan Ali Burak Ceylan, Doğu dünyasında "En İyi Genç Oyuncu" ödülünü almanın mutluluğunu, sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı:

19-03/20/burak-ali.png

"İnsanın uzun sayfalar yazası geliyor.Ama herseyin özeti karşılık beklemeksizin duyulan sevgi ve saygı.Doya doya hissettirdiğiniz için teşekkür ederim... 
#crystalAward2019Lebanon #lebanon #beirut

Tasarımcı Hilal Al Arab 'a güzel hediyesi Smokinim için teşekkür ederim... 

Sometimes people feel like writing pages but i would like to keep it short by saying thank you all for the unconditional love and support you let me feel..."

Ali Burak Ceylan kimdir?

19-03/20/kara-sevda.png

95 doğumlu olan ve İstanbul'da doğan başarılı oyuncu, Kara Sevda dizisinde Tufan karakterini, Kalp Atışı'nda Doktor Oğuz Dağçakrak rolünü canlandırdı. Hem oyunculuğu hem de yakışıklılığı ile dikkat çeken isim, bir anda gözlerin üzerine çevrilmesini sağladı. Kocaeli Üniversitesi'nde Atçılık bölümü mezunudur. Oyunculuk deneyimleri dizi ve film olarak değil ilk başlarda kısa filmlerde amatör oyuncu olarak başlamıştır.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin