Bizim Hikaye dizisine iki yeni oyuncu... Cankat Aydos ve Selahattin Taşdöğen kadroda!

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Bizim Hikaye'nin oyuncu kadrosunda iki yeni isim göreceğiz. İşte detaylar...

Nurşah
20 Mart 2019 - 10:50
Yeni Bölüm

Fox Tv ekranlarında geçtiğimiz sezondan beri her perşembe günü ilgiyle takip edilen Bizim Hikaye dizisine iki yeni oyuncu dahil olacak. Sevilen dizide Fikri'nin ailesi ortaya çıkacak... Kadronun yeni oyuncuları hangi karakteri canlandıracak?

19-03/20/bizim-hikaye-zihni.jpg

Fikri'nin kardeşi Zihni sahneye çıkıyor!

21 Mart Perşembe akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümde Fikri'nin kardeşi Zihni ile tanışacağız. Sevilen dizide bu karakteri Selahattin Taşdöğen canlandıracak. Zihni, diziye yeni bir renk katacak gibi görünüyor...

19-03/20/bizim-hikaye-cankat-aydos.jpg

Hakan Muhafız'da rol alan Cankat Aydos Bizim Hikaye'de!

Tekirdağ'a gitmek üzere yollara düşen aile, yepyeni üyeleri ile tanışacak. Fikri'nin yeğeni rolünü ise sevilen oyuncu Cankat Aydos canlandıracak... Aydos'u geçtiğimiz sene Kanal D ekranlarında yayınlanan İnsanlık Suçu adlı dizinin ardından Hakan: Muhafız'da da izledik...

Bizim Hikaye 62. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin