19 Mart Salı reyting sonuçları! Kadın zirvede! Hangi dizi reytinglerde çakıldı?

19 Mart 2019 Salı günü reytingleri belli oldu. Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Yüzleşme ve Halka'nın reytingleri nasıl çıktı? İşte reytingler, günün sıralaması ve değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
20 Mart 2019 - 10:54
Reyting

19 Mart 2019 Salı gününün reyting sonuçları belli oldu! Dün akşam en çok hangi dizi izlendi?

Salı gününün zirveye oynayan dizileri Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile TRT'nin Halka'sı ve üçüncü bölümüyle izleyici karşısına çıkan Kanal D'nin Yüzleşme'sinin reytingleri nasıl çıktı?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

19 Mart 2019 Salı reyting sonuçları (Total)

19-03/20/19-mart-2019-sali-total-reytingler.jpg

19 Mart 2019 Salı AB reyting sonuçları (AB)

19-03/20/19-mart-2019-sali-ab-reytingler.jpg

KADIN TÜM KATEGORİLERDE ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUYOR!

"Onlara en ufak bir zarar geleceğine ömür boyu hapiste kalmaya razıyım!" Dün akşam 54. bölümüyle ekranlara gelen Kadın, total ve AB kategorisinde bir kez daha rakiplerinin önünde zirvedeki yerini korumayı bildi.

Twitter'da #biraydoğar etiketiyle TT listesine giren yapım, sosyal medyada dün akşamın en çok konuşulanları arasındaydı.

19-03/20/kadin-54-bolumden-kare.jpg

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ ZİRVENİN EN YAKIN TAKİPÇİSİ!

129. bölümüyle ekranlara gelen atv'nin uzun soluklu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz tüm kategorilerde Kadın'ı takibini sürdürdü.

Dizi, geçtiğimiz hafta olduğu gibi tüm kategorilerde günü 2. sırada tamamladı.

19-03/20/edho-129-bolumden-kare.jpg

YÜZLEŞME REYTİNGLERDE ÇAKILDI!

Başrollerini Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Yiğit Kirazcı, Zeynep Eronat ve Yeşim Ceren Bozoğlu'nun paylaştığı Kanal D'nin yeni dizilerinden Yüzleşme dün akşam 3. bölümüyle ekranlara geldi.

Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi iddialı dizilerle mücadeleye girişen ancak ilk iki bölümüyle bunda pek başarılı olamayan Yüzleşme yeni bölümüyle AB kategorisinde %2.02 izlenme oranı ve %4.88 izlenme payıyla 17.; tüm kişiler kategorisinde ise %1.5 izlenme oranı ve %3.4 izlenme payıyla 35. sırada yer aldı.

Beklentilerin çok uzağındaki ilk iki bölümlük ekran performansının ardından üçüncü bölümüyle izlenme oranlarını yice düşüren Yüzleşme reytinglerde resmen çakıldı diyebiliriz! Dizinin yakın zamanda erken final yapması ya da yayından kaldırılması muuhtemel görünüyor.

* Yüzleşme 4. bölümüyle final yapacak.

19-03/20/yuzlesme-3-bolumden-kare.jpg

HALKA BU HAFTA KAÇINCI SIRADA?

TRT1'in Halka dizisi dün akşam 10. bölümüyle ekranlardaydı.

Twitter'da yeni bölümü için #SonunaKadar etiketini kullanan dizi; AB kategorisinde %2.78 izlenme oranı ve %6.69 izlenme payı; tüm kişiler kategorisinde ise %2.42 izlenme oranı ve %5.46 izlenme payı elde ederken bu rakamlarla AB'de 9., totalde 18. sırada kendine yer bulabildi.

Geçen haftaya kıyasla izlenme oranları düşüş gösteren dizi, AB kategorisinde biraz daha iyi durumda olsa da genel olarak pek tatmin edici sonuçlar alamamaya devam ediyor.

19-03/20/halka-10-bolumden-kare.jpg

"Kadın" 55. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin