Çarpışma'nın Meral'i Merve Çağıran podyumda şov yaptı!

Show ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma'da rol alan Merve Çağıran bir defilede sahneye çıktı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
20 Mart 2019 - 11:10
Magazin

Ekranların sevilen dizisi Çarpışma'da Meral karakteri ile son zamanlarda yıldızını iyice parlatan Merve Çağıran, geçtiğimiz gün ünlü modacı Deniz Berdan'ın defilesinde podyuma çıktı. Podyumdaki rahat ve eğlenceli halleri ile dikkat çeken Çağıran, izleyenlerden tam not aldı. 

19-03/20/merve-cagiran.png

Dün başlayan İstanbul Moda Haftası'nda modacı Deniz Berdan'ın rüzgarı esiyordu. Begüm Berdan ile ortak çalışma yürüten Deniz Berdan'ın projesi; basmakalıp güzellik algılarının dışına çıkan, yeni estetik kurallarını benimseyen ve ‘Senin gücün sen olman’ sloganıyla yola çıkan defilede, oyuncu Merve Çağıran da sahnedeydi. Türkiye'nin en ünlü rapçilerinden biri olan Ceza'nın başarılı ve hareketli parçalarının çalındığı defilede, Çağıran'ın oldukça eğlenen halleri de gözlerden kaçmadı. 

19-03/20/ceza.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin