Payitaht Abdülhamid 79. bölümde Abdlühamid'e suikast düzenlenecek! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı..

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan TRT'nin sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid'in yeni bölümüne, Abdülhamid Han'a suikast girişimi damgasını vuracak.

Merve Mutlu
20 Mart 2019 - 11:31
Yeni Bölüm

Kadrosunda Bülent İnal, Bahadır Yenişehirlioğlu, Can Sipahi, Özlem Conker, Selen Öztürk, Sedef Avcı gibi başarılı isimlerin yer aldığı Payitaht Abdülhamid dizisi 79. bölümde, Abdülhamid Han'a suikast girişimi damgasını vuracak.

Payitaht Abdülhamid 79. yeni bölümde neler olacak?

19-03/20/79.jpg

Abdülhamid Han'ın hamleleri neticesinde, Ermeni çetelerden istediği desteği alamayan Sabahattin'in yeni bir planı olacak ve bunun için de Payitaht'a gelecek. Abdülhamid'in saraya davet ettiği misafir, Vembery'nin de desteği ile Sabahattin'in tarafına geçer. Ancak misafirin kimliği ve amacı tamamen başkadır. Abdülhamid'i öldürmek için bir suikast planı içindedir.

19-03/20/79-jo.jpg

Halil Halid Payitaht’ı Joris’in zulmünden korumak için çabalarken, adamları Joris’in tuzağına düşer. Halil Halid onları kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapacaktır ve sonunda Joris ile karşılaşır...

Akif'in  Abdülhamid hakkında haber yapması ise Robina'nın yazıya müdahale ederek Akif'i zor durumda bırakmasına neden olurken, Bidar Sultan, Naime'yi babasının düşmanı ile görüştüğü için suçlayacak. 

Sarayın kadınları arasında da çetin bir savaş başlayacak. Bidar, Seniha ve Şivenaz cephesinde neler olduğuyla ilgili şüpheye düşecek. Seniha'nın Şivenaz tarafından tehdit edildiğini Bidar'ın fark edip etmeyeceği, Abdülhamid'in suiakastçısıyla yüzleşmesinde neler olacağı ise Payitaht Abdülhamid'in 22 Mart akşamı yayınlanacak 79. bölümünde belli olacak.. 

Payitaht Abdülhamid 79. bölüm fragmanı:

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin