Nuri Alço İkizler Memo Can dizisinde!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi İkizler Memo - Can'da usta oyuncu Nuri Alço sürprizi!

Nurşah
20 Mart 2019 - 12:12
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarında büyük bir ilgiyle takip edilen İkizler Memo Can dizisi 23 Mart Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümünde izleyicilerine Nuri Alço sürprizi yapacak! Usta oyuncu Nuri Alço'nun yer aldığı yeni bölümde neler olacak?

19-03/20/ikizler-memo-can-nuri-alco.jpg

Nuri Alço İkizler Memo Can dizisinde!

Sevilen dizinin yayınlanacak olan 18. bölümünde usta oyuncu Nuri Alço izleyicilere sürpriz yapacak. Usta oyuncuyu son olarak geçtiğimiz yaz sezonunda Show Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkan Meleklerin Aşkı adlı dizide izledik...

 19-03/20/ikizler-memo-can-18-bolum.jpg

67 yaşındaki usta isim Nuri Alço'nun dikkatleri üzerine çekeceği İkizler Memo - Can dizisinin bu bölümünde, Osman en sonunda tüm şartlarını sağladıktan sonra Yaren'e evlenme teklifi edecek. Öte yandan Can'ın fizyoterapi seansları için eve gelen güzel kadın, ev ahalisinde karışıklığa sebep olacak ve bu durum tam da ikizlerin işine gelecek. İkizler Memo Can eğlence dolu yeni bölümü ile 23 Mart Cumartesi akşamı Kanal D'de!

İkizler Memo Can 18. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin