Söz dizisinin Avcı Fethi'si yaşıyor olabilir mi? Yeni bölüm fragmanı kafaları karıştırdı!

Star tv'nin sevilen dizisi Söz'ün son bölümünde Fethi'nin ölümünün ardından yeni bölüm fragmanı ile "Avcı yaşıyor mu?" sorusu kafaları karıştırdı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
20 Mart 2019 - 14:06
Yeni Bölüm

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Burak Sevinç, Meriç Aral, Deniz Baysal, Görkem Sevindik ve Aytaç Şaşmaz gibi isimlerin yer aldığı Söz dizisinin son bölümünde, Fethi karakterinin ölüm sahnesi izleyenleri üzerken, yeni bölüm fragmanı kafaları karıştırdı. 

19-03/20/soz-fegt.jpg

Burak Sevinç'in canlandırdığı Avcı lakaplı Fethi karakteri, tören alanına saldırı yapacak olan teröristleri fark ederek onlarla çatışmaya girmiş, tim arkadaşları ve komutanlarının hayatlarını kurtarmış ancak kendisi şehit olmuştu. 

Karakteri canlandıran oyuncu Burak Sevinç'in adının, atv ekranlarında yeni başlayacak olan Leke dizisi ile anılması ve başrol olacağı iddiaları da gündeme gelince, Fethi karakterinin ölümüne kesin gözüyle bakılmaya başlamıştı. Dizide ana karakterlerden biri olan Fethi'nin şehit olması ile diziden ayrılması izleyenleri hem şaşırtıp hem üzerken, bazı izleyiciler bu ölümün sahte olduğunu düşünmeye başladılar.

19-03/20/screenshot_1.jpg

Oyuncunun diziye veda mesajı yayınlamaması, yapımdan da herhangi bir açıklaması gelmemesi gibi nedenlerle izleyicilerin kafası iyice karışmıştı. Son olarak, Söz dizisinin yayınlanan 75. bölümünde yaşanan bir an izleyicileri iyice şüpheye düşürdü..

Söz yeni bölümde neler olacak? Fethi yaşıyor mu?

19-03/20/soz-75.png

Söz'ün yeni bölümünde: TİM, saldırıyı düzenleyen teröristlerin peşine düşüyor. Terörist o sırada kurtulabilmek için sivil bir vatandaşı rehin alıyor. Tam o anda Keşanlı'nın "Avcı, görüşün?" sorusu ile bir keskin nişancının teröristi nokta atışı tam kalbinden vurması ve vuran kişinin görünmemesi dikkat çekiyor. Fethi'nin lakabının Avcı olması "Fethi yaşıyor mu?" sorusunu akıllara getirse de, vuran kişinin Fethi'nin nişanlısı Eylem olma ihtimali de akılları karıştırıyor..

İşte yeni bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin