Yüzleşme dizisi final kararı aldı! Hande Doğandemir'in yeni dizisi reytinglere yenildi...

Kanal D ekranlarının geçtiimiz haftalarda yayın hayatına başlayan Yüzleşme dizisi final yapıyor... İşte detaylar...

Nurşah
20 Mart 2019 - 14:26
Gündem

Geçtiğimiz haftalarda Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Yüzleşme dizisinden final haberi geldi. Salı akşamları izleyici ile buluşan ve başarılı isimlerin kadrosunda olduğu dizi ne zaman final yapacak?

19-03/20/yuzlesme-final.jpg

Yüzleşme dizisi final yapıyor!

Geçtiğimiz haftalarda gündeme gelen dizinin final yapacağına ilişkin söylentilere Kanal D'den yazılı bir açıklama gelmiş, iddiaların gerçeklik payı barındırmadığı ve dizinin ilerleyen bölümlerdeki reytinglerine bakılacağı belirtilmişti. Bu gelişmelerin ardından Yüzleşme dizisi dün akşam ekrana gelen 3. bölümü ile tüm gruplar kategorisinde 35. olurken, AB grubunda ise 17. sıranın sahibi oldu...

19-03/20/yuzlesme-final-ne-zaman.jpg

Yayınlandığı ilk bölümlerden itibaren reytinglerde istenilen başarıyı sağlayamayan Kanal D ekranlarının yeni dizisinden final haberi geldi. Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre Uğur Yücel, Hande Doğandemir ve Engin Öztürk gibi sevilen isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi ekrana gelecek olan 4. bölümü ile final yapacak ve izleyicilerine veda edecek. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin