Ali Erkazan kendisinden 23 yaş küçük sevgilisine canlı yayında evlilik teklifi etti!

Başarılı oyuncu Ali Erkazan, 4 buçuk yıldır birlikte olduğu ve kendisinden 23 yaş küçük sevgilisiine evlilik teklif etti.

Merve Mutlu
02 Ocak 2019 - 14:14
Magazin

Başarılı oyuncu Ali Erkazan, 4 buçuk yıldır birlikte olduğu ve kendisinden 23 yaş küçük sevgilisiine canlı yayında evlilik teklifi etti. 

Oyuncu Ali Erkazan ve kendisinden 23 yaş küçük olan Çağlar Kılıç, yaklaşık 4.5 yıldır birliktelerdi. Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olan Çağlar Kılıç, nişanlısı Ali Erkazan'dan sürpriz bir evlilik teklifi aldı.

19-01/02/aglar-kilic.png

43 yaşındaki Çağlar Kılıç, 66 yaşındaki nişanlısı Ali Erkazan'ın sürpriz evlilik teklifine oldukça şaşırdı ve "Nihayet!" diyerek kabul etti. Ali Erkazan'ın evlilik teklifi ise: "Bundan sonraki yolculuğu 80 milyonla birlikte, onların şahitliğinde benimle yürümeye var mısın?" sorusuyla oldu. "Ölürüm ben sana" diyerek sevgilisine sarılan Çağlar Kılıç, gözyaşlarına hakim olamadı. 

Daha önce aynı programa konuk olan Ali Erkazan, daha önce bu soru sorulduğunda "Bu yıl içinde olur" demişti. Erkazan'ın iddiasına göre Müge ve Gülşen'le plan yapılarak gerçekleştirilen teklifin ardından ünlü oyuncu, Yusuf Bülbül'ün de nikah şahidi olacağını bildirdi.

İşte o anlar: 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin