Eser Yenenler Show bu akşam yok mu? Yeni bölüm ne zaman?

Eser Yenenler Show bu akşam yok mu? Tv8 ekranlarının sevilen program yayından kalktı mı? İşte detaylar...

Nurşah
02 Ocak 2019 - 12:12
Yeni Bölüm

Geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başlayan Eser Yenenler Show gerek konukları gerekse Eser Yenenler'in eğlenceli sunumu ile Tv8 izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatıyordu. Sevilen program bu akşam yok mu? Eser Yenenler Show yeni bölüm ne zaman?

19-01/02/eser-yenenler-show-yeni-bolum-ne-zaman.jpg

Eser Yenenler Show yeni yayın gününde Tv8'de olacak!

Yayınlandığı ilk günden itibaren Çarşamba akşamları Jet Sosyete dizisinin ardından izleyici karşısına çıkan Eser Yenenler Show bu akşamın Tv8 yayın akışı listesinde görünmüyor.

19-01/02/eser-yenenler-show-yeni-bolum.jpg

Sevilen konuk isimlerle keyifli sohbetlerin yapıldığı Eser Yenenler Show'un yeni bölüm yayın tarihi henüz belli olmasa da sosyal medyada yayın gününün değiştiği ve programın yeni bölümleri ile perşembe akşamları izleyici karşısında olacağı iddia ediliyor. Konu ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin