Ali Nuri Türkoğlu'na sosyal medyadan tepkiler

Payitaht Abdulhamid dizi oyuncusu Ali Nuri Türkoğlu'na sosyal medyadan gelen tepkiler güldürdü.

Ahmet Beyazkaya
07 Nisan 2017 - 15:00
Magazin

Gündeme damga vuran Payitaht Abdulhamid dizisindeki Emanuel Karaso karakteriyle ekranlara çıkan Ali Nuri Türkoğlu'nun performansı büyük beğeni topluyor. Dizide İsrail devleti için lobi yapan Karaso'ya sosyal medyadan gelen tepkiler oyuncuyu güldürdü. Zaman zaman gelen mesajları sosyal medya hesabından kolajlayarak yayınlayan oyuncunun son paylaşımı hem gündeme gönderme hem de oyuncuya tatlı sitemler içeriyor.

İşte oyuncunun paylaştığı gelen mesajlardan bazıları

17-04/07/alinuriturkoglu-instagram.jpg

17-04/07/alinuriturkoglu-instagram-2.jpg

17-04/07/alinuriturkoglu-instagram-3.jpg

 

Ali Nuri Türkoğlu kimdir?

İstanbul’da 1974 de orta halli bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya geldi. Lise yıllarına kadar müzikle de ilgilendi. Fantezi müziğinin ünlü seslerinden Nadide Sultan'ın kardeşi olarak da bilinir. İlk olarak 1996 yılında Hemşerim dizisinde Melih karakterini canlandıran oyuncu Koçum Benim dizisindeki Ali Rıza Hoca karakteriyle akıllarda kaldı. Son olarak Vazgeç Gönlüm dizisinde Mahir karakterini ve Firar dizisinde Kudret karakterini canlandırmıştı. Payitaht Abdulhamit dizisinde oynamadan önce 16 Temmuz darbe girişiminde kameralara yansıyan görüntülerinden dolayı katil damgası yiyen Türkoğlu, askerlere yardım etmeye çalışırken çıkan görüntülerin çarpıtıldığı ortaya çıktıktan sonra kamuoyu önünde aklanmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin