Payitaht'a Valide Sultan geliyor! Hareme yeni nizam..

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Payitaht Abdülhamid’in bu hafta yayınlanacak 7. bölümünde, Payitaht'a Valide Sultan geliyor!

Ahmet Beyazkaya
07 Nisan 2017 - 14:00
Yeni Bölüm

Valide Sultan'ın gelişi kimlere yarayacak, kimleri saf dışı bırakacak? Sarayda hareme yeni nizam mı geliyor? Şefika Ümit Tolun'un canlandıracağı Valide Sultan karakteri bu hafta yayınlanacak 7. bölümde izleyiciyle buluşacak.

ES Film’in yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Serdar Akar’ın yaptığı, senaryosunu Uğur Uzunok’un kaleme aldığı TRT’nin beğeniyle izlenen tarihi-dönem kurgu dizisi Payitaht Abdülhamid’in bu akşam yayınlanacak bölümünde heyecan ve gerilim dolu bir bölüm seyircisini bekliyor…

17-04/07/efika-umit-tolun.jpg

Şefika Ümit Tolun Kimdir?

1978 yılında İzmir Karataş Lisesi'nden, 1983 yılında da Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Halen Devlet Tiyatrosu oyunculuğu yapmakta olan Tolun en son Kurt Seyit ve Şura dizisinde Zahide Eminof karakterini canlandırmış izleyicinin beğenisini kazanmıştı.

7. Bölümde neler olacak?

Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), düşmanlarının oyunlarına karşı kendi hamlesini yaptı. Filistin'de, Celal (Umut Kurt) ve Kemalettin (Eren Hacısalihoğlu) gözlerini kan bürümüş Müslüman kılığındaki İngilizlere karşı canlarını ortaya koyarken, Sultan ise Saraya sızan yılanın bizzat karşısına dikiliyor.

Sultan'ın yıllar önce kurduğu oyunun karşısında bir engel duruyor: Melike'nin (Ezgi Eyüboğlu) karanlık geçmişi.
Theodor Herzl (Saygın Soysal), gittikçe acımasızlaşan planlarına bir yenisini daha eklemek istiyor. İstediği tek şey anarşi ve şehirde yayılacak huzursuzluk.
Ömer (Akın Akınözü) çetin bir savaşın içinde. Bir yandan annesini kaçıran Hiram'ın (Berkan Şal) alçaklığından ve yapabileceklerinden çekiniyor, bir yandan da içini yakan öfkesiyle en kuvvetli yumruğunu Hiram'a indirmek istiyor. Bu iki çelişkiden geriye kalacak olan hakikat Ömer'in kaderini tayin edecek.

Haremde bitmek bilmeyen Seniha (Selen Öztürk) - Bidar Kadın (Özlem Conker) muharebesi gittikçe tatsızlaşırken, Fatma Pesent'in (Zeynep Özder) hamlesiyle dengeler derinden sarsılacak. Haremde kaçan huzuru geri getirmek için Rahime Perestu Valide Sultan, Saraya teşrif ediyor. Valide Sultan'ın saraya gelişi haremde büyük tedirginlik yaratıyor. Valide Sultan, haremde ikbal ve felaketin kol kola gezdiğini herkese hatırlatacak.

Başrollerinde Bülent İnal, Özlem Conker, Selen Öztürk, Akın Akınözü, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Saygın Soysal, İbrahim Kendirci, Berkan Şal, Can Sipahi, Eren Hacısalihoğlu, Gözde Kaya, Bahadır Yenişehirlioğlu, Ali Nuri Türkoğlu, Umut Kurt ve Zeynep Özder’in yer aldığı Payitaht Abdülhamid; her Cuma akşamı 20.00’de TRT 1’de.

7. bölüm fragman

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin