Alina Boz ile Umut Evirgen'in düğün yeri belli oldu!

Kasım ayında evlenecekleri duyurulan Alina Boz ile Umut Evirgen çiftinin düğün yeri de belli oldu. İddialara göre çift, evde ve aile arasında yapacakları sade bir nikahla dünya evine girecekler. İşte Alina Boz ve Umut Evirgen çiftinin düğün detayları...

ozan
20 Ekim 2023 - 12:29
Magazin

İşletmeci Umut Evirgen ile genç oyuncu Alina Boz'un Kasım ayında evlenecekleri daha önce duyurulmuştu. Çiftin düğün detayları da netleşmeye başladı.

Umut Evirgen, gerçek aşkı Alina Boz'da bulduğunu yakın çevresine dile getirirken çift, evlilik yolunda ilerlemeye devam ediyor.

23-10/20/alina-boz-1697794971.jpeg

Paris'te aldığı evlenme teklifine 'Evet' cevabı veren Alina Boz ile Umut Evirgen'in önümüzdeki ay evlenmesi bekleniyor. Evirgen, nikahı da Boz nasıl istiyorsa öyle yapmak niyetinde.

23-10/20/alina-boz-umut-evirgen.jpg

Alina Boz'un gösteriş sevmemesinden dolayı evde ve aile arasında bir tören yapmayı amaçlayan çiftin, tarihi net olmasa da Kasım ayının sonunda nikah masasına oturması bekleniyor.

23-10/20/alinaa.png

Alina Boz ile Umut Evirgen çiftinin balayı için ise yurt dışına gideceği belirtiliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin