Alina Boz ünlü spor markasının yeni koleksiyon yüzü oldu!

Ünlü oyuncu Alina Boz, global spor markası ile iş birliği yaparak markanın yeni ayakkabı koleksiyonu için bir araya geldi. Alina Boz kimdir? Nereli? Alina Boz'un yeni projesi ne? Alina Boz'un sevgilisi kim?

Pınar Alçiçek
26 Nisan 2023 - 14:20
Magazin

Ünlü oyuncu Alina Boz, global spor markası ile iş birliği yaparak markanın yeni ayakkabı koleksiyonu için bir araya geldi. “#Manifest: Şans Ayağıma Gelsin” diyen Alina Boz, sembollerin enerjisine olan inancını ayakkabılarında yer alan simgelerle gösteriyor.

23-04/26/1682485901_puma_alina_boz_nal_logosuz.jpg

Kaliteli bir yaşam için “iyi düşün, iyi hisset” akımı, son yıllarda hayatımızda oldukça büyük bir yer edindi. Üzerimizde taşıdığımız doğal taşların, sembollerin uğur, enerji ve huzur getirdiğine duyduğumuz inanç, aynı zamanda yepyeni ve renkli bir estetik anlayışının da kapılarını araladı. Yapılan iletişim çalışmalarında ayakkabının ruhunu yansıtan Alina Boz ise “#Manifest: Şans Ayağıma Gelsin” diyor.

İLGİLİ İÇERİK

23-04/26/1682485906_puma_alina_boz_yonca_logosuz-1682508472.jpg

Konuyla ilgili Alina Boz, “Sembollerin enerjisine inanan biriyim. Üzerimde taşıdığım minik uğurlar, ritüeller ve manifestler bana her zaman kendimi iyi hissettiriyor. Giyim tarzımın da bu pozitif ruh halini yansıtması çok önemli. Koleksiyonuna da bu yüzden bayıldım. Tasarımları ve üzerlerindeki minik detaylar tam olarak bu enerjiyi yansıtıyor. Spor markası ile böyle pozitif ve eğlenceli bir iş için bir araya gelmek çok güzel.” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin