Hülya Avşar'ın jüriliğindeki 'Yıldız De Bana!" yarışması yayından kaldırıldı!

Kanal D'nin; Hülya Avşar, Hamdi Alkan, Zafer Algöz, Büşra Pekin ve Tansel Öngel'in kadrosunda yer aldığı Yıldız De Bana yarışmasından kötü haber! Yayından kaldırıldı... Yıldız De Bana neden yayından kaldırıldı? Yıldız De Bana hangi gün yayınlanıyor? Hangi kanalda yayınlanıyor?

Kanal D'nin, kadrosunda Hülya Avşar, Hamdi Alkan, Zafer Algöz, Büşra Pekin ve Tansel Öngel gibi usta isimlerin yer aldığı 'Yıldız De Bana' programı düşük reyting sebebiyle yayından kaldırıldı. İşte detaylar...

23-04/26/jjj0a_1682496661_9854.jpg

Pastel yapım ve Kanal D'nin ortak kararıyla 3. bölümden sonra yayından kaldırılan Yıldız De Bana programı bu üzücü haberiyle az sayılı izleyicisini hüsrana uğratsa da jüri üyelerinden henüz bir açıklama gelmedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin