Alina Boz'dan o beğeniye yanıt geldi!

Güzel oyuncu Alina Boz ile 2 Aralık'ta nikah masasına oturacağı sevgilisi Umut Evirgen ile ilgili dedikodular bitmiyor. Evirgen'in geçtiğimiz gün eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın fotoğrafını beğenip 1 saat sonra çekmesi Alina Boz'a soruldu. Boz, "Eli çarpmıştır, bir şeydir" yanıtını verdi.

ozan
09 Kasım 2023 - 10:03
Magazin

Alina Boz ile işletmeci sevgilisi Umut Evirgen, yazın başladığı ilişkisini 2 Aralık'ta nikahla taçlandıracak. Gelinlik provalarına devam eden Alina Boz'a geçtiğimiz gün Evirgen'in eski sevgilisinin fotoğrafını beğenip geri çekmesi olayının gündem olması soruldu.

23-11/09/1-1699513881.jpg

'Eli Çarpmıştır, Bir Şeydir'

Boz, abartılacak bir şey olmadığını belirterek şunları söyledi:

"Olur mu öyle şey ya! Eli çarpmıştır, bir şeydir. Açıkçası sosyal medyaya o kadar bakmıyoruz. Ben de o kadar kullanmıyorum. Aramızda öyle bir diyalog ya da bu durumun konuşması geçmedi."

23-11/09/f.jpg

Umut Evirgen'in eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın makyaj masasında çekerek sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafı beğenmesi ve 1 saat sonra bu beğeniyi kaldırması olay olmuştu.

23-11/09/ekran-goruntusu-374.png

Boz ve Evirgen çiftinin mutlu giden bir ilişkisi olduğu ve Evirgen'in aşkı Alina Boz'da bulduğunu söylediği magazin gündemine gelmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin