Ünlüler alışveriş turunda!

Ünlü isimler alışveriş turunda objektiflere yansıdı. Burcu Esmersoy sosyal medyanın ayrı dünyasından bahsederken, Merve Boluğur kendisini şarkıcı Teoman'a benzetti. Gülsim Ali ise yeni projeler okuduğunu ifade etti.

ozan
09 Kasım 2023 - 10:12
Magazin

Ünlü isimlerden Burcu Esmersoy, Merve Boluğur ve Gülsim Ali basına İstinyePark'taki alışveriş turunda yakalandı. Ünlülerden samimi açıklamalar geldi.

'Sosyal Medya Ayrı Bir Yer'

Son günlerde sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla gündemden düşmeyen ünlü sunucu Burcu Esmersoy, geçtiğimiz gün görüntülendi. Sade ve doğal haliyle kendisini görüntüleyen muhabirlere poz veren Esmersoy, “Sosyal medya ayrı bir yer herkes orada en güzel hallerini paylaşıyor. Ben de öyle yapıyorum. Şu an ise bir iş toplantısından çıktım, gördüğünüz gibiyim arkadaşlar” dedi.

 23-11/09/burcu-esmersoy.JPG

'Teoman Gibiyim'

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz gün görüntülendi. Kameralara her yakalanışında magazin gündemine adını yazan oyuncu, bu sefer de, “Şarkıcı Teoman gibiyim” diyerek kafaları karıştırdı. Muhabirlerin “Neler yapıyorsunuz?” sorusu üzerine ise Boluğur, “Teoman gibiyim işte, boş boş dolaşıyorum” diyerek uzaklaştı.

23-11/09/merve-bolugur.JPG

'Yeni Projeler Okuyorum'

Son zamanların parlayan ismi Gülsim Ali, neşeli tavırlarıyla dikkat çekti. Ali, muhabirlerin kendisi ile alakalı soruları üzerine, “Proje bitti şimdi yeni projeler okuyorum. Bu arada bol bol dinlenme fırsatı da buldum. Bugün de yakın bir arkadaşımın düğünü için kıyafet bakmaya geldim” dedi.

23-11/09/gulsim-ali.JPG

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin