Alişan ve Çağla Şikel'in dizisi Dostlar Mahallesi reytingde ne yaptı?

Sevilen ikili Alişan ve Çağla Şikel'in dizisi Dostlar Mahallesi reytingde ne yaptı? Uzun bir aradan sonra aynı projede buluşan ikilinin projesi beklentileri karşılayamadı.

Berfu Gürle
18 Aralık 2017 - 12:59
Gündem

Kanal D ekranında İsimsizler dizisinin final yapmasının ardından yayın akışına alınan ve oldukça iddialı olan Alişan ve Çağla Şikel'in dizisi Dostlar Mahallesi reytingde ne yaptı? Dizi ve sabah programları yanı sıra dostlukları ile gündemde olan ikilinin projesi reytinglerde çakıldı. 

17-12/18/alisan-ve-cagla-sikelin-dizisi-dostlar-mahallesi-reytingde-ne-yapti-1513591105.jpg

Cumartesi akşamı 1. Bölümü ile ekrana gelen dizi Dostlar Mahallesi dizisinin başrollerini Çağla ŞıkelAlişan, Hande Katipoğlu ve Ersin Korkut paylaşıyor. Dizinin birinci bölümünün Total'de 3.23 reyting oranı ile 13. sırada yer alması şok yarattı. Yeni sezon dizilerinin reytinglere bir bir yenilmesinin ardından bu durum dizi için erken final çanlarının çalınmasına neden oldu.

Biraz Cennet Mahallesi biraz Akasya Durağı tadında olan 'Dostlar Mahallesi' dizisi AB'de 2.26 reyting oranı ile 19. sırada yer aldı. İlk bölüm reytinglerine göre deyim yerindeyse çakılan dizinin geleceği için önümüzdeki 3 bölüm oldukça önemli. 


Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin