Alişan'dan Berna Laçin'in idam tweetine tepki: Orada peygamber efendimiz yatıyor!

Berna Laçin'in twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma tepkiler giderek büyüyor. Alişan da konu ile ilgili tepkisini gösterdi!

Nurşah
04 Temmuz 2018 - 12:00
Magazin

Berna Laçin'in twitter sayfası üzerinden idam konusu ile ilgili olarak yaptığı paylaşım büyük bir tepki görmüş ve konu hakkında soruşturma açılmasına kadar ilerlemişti. Ses sanatçısı Alişan da Berna Laçin'in paylaşımına tepki göstermekte gecikmedi... 

18-07/04/berna-lacin-alisan.jpg

"Orada peygamber efendimiz yatıyor Berna hanım!!"

Berna Laçin'in tweetine yorum yapan Alişan şu sözleri söyledi:

Medine topraklarını gidip görsün bence!! Orada peygamber efendimiz yatıyor Berna hanım!! Birsürü yer var oraya gelene kadar tecavüz ve cinayetlerin dakikada bilmem kaç kadar olduğu... Bu benzetme peygamber efendimizin yattığı yere bir hakaret!!! Ayrıca o söylediklerini insana yaparsın, bunlar yaratık!!! Ne anlatıcak doktorlar,psikologlar??? Çözüm için bir fikir verebilirsin, katılırlar, katılmazlar ama birkez daha söylüyorum örnek verdiğin yer bizim için en kutsal olan yerlerden birisi!!!

18-07/04/alisan-berna-lacin-1530694133.jpg

Bu yorumla da yetinmeyen Alişan, sosyal medya hesabı instragram hikayesinde paylaştığı dünya üzerinde en çok tecavüz vakasının gerçekleştiği ülkeler sıralamasını vererek Berna Laçin'e göndermede bulundu...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin