Gülben Ergen: Bir süre mola veriyorum Instagram'a!

Çocuk istismarı ve hayvan ölümleri haberlerinin ardından Gülben Ergen artık sosyal medya hesabı instagramda paylaşımda bulunmak istemediğini belirtti.

Nurşah
04 Temmuz 2018 - 14:34
Magazin

Ülke genelinde ardı arkası kesilmeden gelen acı haberlerin ardından ünlü ses sanatçısı Gülben Ergen, artık instagramda fotoğraf paylaşımında bulunmak istemediğini belirtti. 

Sosyal medya kullanımı ile ilgili bu kararını da resmi instagram sayfasından takipçileri ile paylaştı...18-07/04/gulben-ergen-instagram-1530703407.jpg

"Yüreğim ne zaman derse o zaman gelirim."

45 yaşındaki başarılı ses sanatçısı Gülben Ergen sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanırken paylaşımlarını durdurma kararı almasın sebebini ise şu sözlerle açıkladı:

Bir süre mola veriyorum Instagram'a. Yanan yürekler solan bedenler adaletini sorgulamaya gücümün yetmediği bu hayatta fotoğraf paylaşmak içimden gelmiyor. Yüreğim ne zaman derse o zaman gelirim.
Gülben

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin