All in the Family, The Jeffersons ve Good Times ekranlara geri dönüyor!

All in the Family, The Jeffersons, Good Times ve diğer birçok klasikleşmiş sitcom'un yapımcısı Norman Lear, bu dizilerin ekranlarda yeni bir oyuncu kadrosuyla mini dizi olarak diriltilmesi konusunda Sony Pictures Television ile görüşmeler gerçekleştirdiğini ifade etti.

Volkan Küçükel
18 Aralık 2016 - 12:29
Gündem

Televizyon ekranlarında eski dizileri diriltme furyası sona ermeyecek gibi!

Amerikan televizyonunun efsane yapımcılarından Norman Lear'dan sürpriz bir açıklama geldi!

EKRAN KLASİKLERİ BİR BİR DÖNÜYOR!

All in the Family, The Jeffersons, Good Times ve diğer birçok klasikleşmiş sitcom'un yaratıcı ve yapımcı ismi Norman Lear yaptığı açıklamada bu dizilerin ekranlarda yeni bir oyuncu kadrosuyla mini dizi olarak diriltilmesi konusunda Sony Pictures Television ile bazı görüşmeler gerçekleştirdiğini ifade etti.

ONE DAY AT A TIME'IN ARDINDAN...

Yaratıcıları arasında bulunduğu ve 1975-1984 seneleri arasında dokuz sezon boyunca yayınlanan One Day at a Time'ın Netflix ekranlarında yakın bir zamanda başlayacak yeniden çevriminin üzerine Variety'e açıklamalarda bulunan Lear; Sony Pictures ile All in the Family, The Jeffersons, Maude ve Good Times'ı günümüzün yıldız oyuncuları ile yeniden yapma konusunda görüşme ve tartışmalar gerçekleştirdiğini belirtti.

16-12/18/rs_1024x501-150212111700-1024oringal-spinoff-tv-all-in-the-family-jeffersons-maude.jpg

Orijinal One Day at a Time'ın yaratıcılarından olan Lear; Gloria Calderon-Kellett ve Mike Royce'un yazar ve showrunner'lığını yaptığı dizinin yeniden çevriminde yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor.

MİNİ DİZİ FORMATINDA

Dizilerin eski klasik bölümlerinden seçilecek hikayelerin yeniden canlandırılması yöntemiyle altı bölümlük antoloji serisi şeklinde hazırlanması planlanan yeni projelerde Lear'ın yine yapımcı olarak dizi ekibinde olması bekleniyor.

Yakın bir zamanda bu dizi projeleriyle ilgili somut adımların atılması bekleniyor.

'All In The Family' Jenerik:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin