resim yok
16 Ekim 2011 - 00:00

 

Arda Turan, sevgilisi Sinem Kobal’ı ailesinden istedi. İsteme töreninde Turan’ın yakın arkadaşı Acun Ilıcalı ve Galataray Teknik Direktörü Fatih Terim de hazır bulundu
 
* İki yılı aşkın süredir birlikte olan Ardan Turan ve Sinem Kobal’ın aşkı, magazin dünyasının da yakın takibinde. Kobal’ın istenmeyen gelin olduğu, oyuncunun özel hayatına saygısından dolayı rol aldığı dizilerin senaryosunu değiştirdiği ve rakip takımların fanlarından küfür   yediği haberleri gündemi hep meşgul etti.   
 
* Sinem Kobal, bu sezon Atletico Madrid’de top koşturan Arda Turan’ın ardından Madrid’e gitmiş ve ikili milli maçlar nedeniyle kısa bir süre için Türkiye’ye dönmüştü.  
 
* Bu dönüşü fırsat bilen Arda Turan, önceki gün sevgilisini ailesinden istedi. Arda Turan, yakın arkadaşı Acun Ilıcalı ve Galataray Teknik Direktörü Fatih Terim’le Sinem Kobal’ın Ataşehir’deki  evine gitti. 
 
* Sinem Kobal’la evlenmek için ilk ciddi adımı atan futbolcu, geceye Acun Ilıcalı’yla Şamdan’da devam etti. Geç   saatlere kadar eğlenen iki arkadaş, peşlerindeki gazetecileri atlatmayı da başardı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin