resim yok
16 Ekim 2011 - 00:00

 

Ankaralı oyuncular "Beni Affet" adlı pembe dizide buluştu.
Dizi Show TV'de hafta içi her gün ana haber bülteninden önce ekrana gelecek.
 
SHOW TV'de 'Beni Affet' adlı yeni bir Ankara dizisi başlıyor. Hafta içi her gün ana haber bülteni öncesi saat 17.45'te yayınlanacak olan dizinin bütün oyuncuları Ankara kökenli. Tipik bir aile dramı olan 'Beni Affet' adlı dizide Ankaralı üç çocuklu bir ailenin nesilden nesile aktarılan esrarlı hikâyesi ekranlara gelecek.
 
'Beni Affet'in oyuncu kadrosu içinde Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Mert Altınışık, Gaye Turgut, Murat Danacı, Şeyma Korkmaz, Özgün Çoban, Gamze İğdiroğlu, Ceren Yalazoğlu, İlkay Kayku, Kerem Poyrazkayaalp, Elif Şanlı, Ötüken Hürmüzlü, Zeynep Yasa gibi tümü tiyatro kökenli isimler yer alıyor. Focus Film'in yapımcılığını üstlendiği dizinin oyuncu kadrosu titiz bir çalışma sonucunda, 300 kişi arasından belirlendi. Dizinin ilk bölümü yarın yayınlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin