Alp Kırşan neden Survivor'da olmadığını açıkladı!

Ekranların heyecan fırtınası estiren yarışma programı Survivor bu sene de ilgi ile izlenirken, izleyiciler sunucu Alp Kırşan'ın neden olmadığını merak ediyorlar. Alp Kırşan neden Survivor'da yer almadığını açıkladı! Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
25 Şubat 2019 - 15:14
Magazin

Tv8'in patronu olan Acun Ilıcalı'nın yapımcılığında gerçekleştirilen ve uzun yıllardır yayınlanmasına rağmen yayınlandığı her dönemde büyük bir ilgi ile izlenilen Survivor yarışması, bu sene de Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan adı ile izleyenlerle buluştu. Ezeli rakip olarak görülen Yunanistan ile mücadele veren Türkiye takımının sunuculuğunu bu sene neden Alp Kırşan'ın yapmadığı ise ayrı bir merak konusu oldu. 

Alp Kırşan'ın eğlenceli ve enerjik sunumu ile yayınlanan Survivor'da bu kez sunuculuğu Acun Ilıcalı üstlendi. Neden Survivor'da olmadığını açıklayan Alp Kırşan, Posta Gazetesi'nden Suna Akyıldız'a konuştu.

"Kariyeri değil ailemi seçtim!"

19-02/25/kirs.png

Oyuncu ve sunucu Alp Kırşan, 2012 yılından beri TV8'in fenomen yarışması Survivor'u sunuyordu. Bu yıl Acun Medya ile yollarını ayıran Kırşan, Suna Akyıldız'a verdiği röportajda bu ayrılığın nedenlerini işte böyle anlattı..

Survivor’dan ayrılma kararımı son ‘Survivor’ bittikten sonra ailemle buluştuğum an aldım. Onları çok özlediğimin farkına vardım. Ve onlarsız yapamayacağımı anladım. Sanırım “Kariyer mi yoksa aile mi?” sorusuyla o anda yüzleştim. Özellikle aileye ikinci çocuğumuzun da katılmasından sonra eşimin ve çocuklarımızın bana daha çok ihtiyaçları olacağını gördüm ve Türkiye’de, onların yanında olmayı seçtim. Bu düşüncemi Acun ağabey ile paylaştım, o da anlayışla karşıladı.

Tv8'in patronu ve Survivor'ın yapımcısı olan Acun Ilıcalı ile aralarında herhangi bir sorun olup olmadığına dair soruya da, "Asla bir kırgınlığım olmadı, olamaz da. Ömrümün sonuna dek ağabeyimdir. Saygı duyduğum bir insandır." cevabını veren Kırşan, aralarının bozuk olduğuna yönelik iddiaları da sonlandırdı. 

"Çocuklarımın babalarına ihtiyacı var.."

Birgün yeniden Survivor'da sunuculuk yapar mısınız sorusuna da samimiyetle cevap veren Kırşan, "Çocuklarımın yaşları henüz çok küçük ve babalarına en ihtiyaç duydukları dönemden geçiyoruz. Eşim ve çocuklarımın yanında olmak benim için çok değerli. İleriki yıllarda neden olmasın?" diyerek ileriki yıllar için yeşil ışık yaktı. 

Röportajın devamını okumak için; TIKLAYINIZ!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin