Çukur yeni bölümde diziden kim ayrılacak? 54. bölümde neler olacak?

Ay Yapım imzası taşıyan sevilen dizinin bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünde beklenmedik bir oyuncu diziden ayrılacak! Çukur 2. sezon 21. bölümde neler olacak?

Nurşah
25 Şubat 2019 - 14:30
Yeni Bölüm

Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal ve Perihan Savaş'ın başrollerinde yer aldığı Show Tv ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Çukur'da bu akşam beklenmedik bir veda gerçekleşecek! Hangi oyuncu diziye veda edecek? Çukur yeni bölümde neler olacak?

19-02/25/ukur-yeni-bolum-kim-ayrilacak-1551093553.jpg 

Çukur yeni bölümde diziden kim ayrılacak?

Çukur hayranlarını yine heyecan dolu bir bölüm bekliyor. Bu akşam ekrana gelecek olan 2. sezon 21. bölümde dizinin kadrosuna Damla karakteri ile dahil olan Hare Sürel'i izleyeceğiz. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanlarda izleyicilerin dikkatini çeken Damla'nın yolu Koçovalılar ile kesişecek... Diğer taraftan Sultan'ın aşevine gelen Mahsun da sinirleri iyice gerecek.

Gökhan Horzum'un senaryosunu kaleme aldığı başarılı dizide bu akşam bir de sürpriz bir veda gerçekleşecek. İzleyenlerin nefeslerini tutacağı yeni bölümde diziye kimin veda edeceği ise bir sır gibi saklanıyor.  Çukur merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'de Show Tv ekranlarında izleyici karşısında olacak...

Yeni bölüm güncellemesi: Karakuzular'ın adamı olduğu öğrenilen Veysel karakteri diziden ayrıldı...

Çukur yeni bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin